in ,

Elmeorvosi vizsgálatot Maki Zajnak! Felszólítjuk a magyar egészségügyet, hogy önkéntes alapon végezzenek elmeorvosi vizsgálatot Márki-Zay Péteren!

Itt az idő!

Nem lehet ám akárki miniszterelnök.

Díjaznánk, ha külföldi megbízásból ideküldött ügynökök, netán elmeállapotát tekintve kihívásokkal küszködő politikusok nem tennék be a lábukat a parlamentbe. Ez fokozottan igaz a miniszterelnök-jelöltekre, vezető beosztású politikusokra.

Figyelve az elmúlt napok, hetek Maki Zaj féle kommunikációját, egyeseknek kétsége támadhat a miniszterelnök-jelölt elmeállapotát illetően. Egyrészt rasszista (cigányellenes), másrészt homofób kijelentéseket tesz, valamint saját magát nevezi néha hol baloldalinak, majd azt tagadva jobboldalinak. Saját magát rendszeresen meghazudtolja, továbbá nárcisztikus módon kinevezte magát államférfinak, és mint tudjuk egy régi, legalább ezeréves mondás szerint: „Az öndicséret bűzlik.”

Mindezek fényében tehát felszólítjuk a vállalkozó kedvű egészségügyben dolgozókat, hogy aki teheti, vállalja fel Maki Zaj önkéntes elmeorvosi vizsgálatát, mert itt bizony komoly bajok vannak!

Nem lenne szerencsés 2022-ben egy „futóbolondot” (Oszkó Péter mondta ezt róla) megválasztani miniszterelnöknek.

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Bige úr: nekünk is kéne egy kis pénz lóvéra!

Németh Balázs: látom már az is baj a haladó sajtó szerint, hogy csökken az üzemanyagok ára