in , ,

Elmenekült az országból az MSZP-s – A volt MSZP-elnök a Kanári-szigetekre költözhetett

Napsütés, pálmafák, bikini, morajló tenger

Napsütés, pálmafák, bikini, morajló tenger – ilyen körülmények között tölti mostanában mindennapjait Tóbiás József és családja. Az MSZP egykori elnöke a közösségi oldalakra feltöltött fotók alapján a Kanári-szigetekre helyezte át székhelyét – írja a Bors.

 

Úgy tűnik, Tóbiás József és családja megunta a magyarországi szürke mindennapokat. Felesége, Rába Tímea és lányuk fotói alapján ugyanis az egykori MSZP-elnök a Kanári-szigetekre költözött. Tímea az egyik közösségi oldalra több fotót is posztolt, amiken bikiniben és napszemüvegben élvezi a napsütést a tengerparton. Hol egyedül, hol férje, hol gyermekei, hol delfinek társaságában. A ké­pek tanúsága szerint október óta több hetet is ilyen varázslatos körülmények között töltöttek. Ugyan pár fotó eltűnt Rába Tímea oldaláról az elmúlt napokban, azonban lányuk a múlt héten már újra egy hullámzó tenger partjáról jelentkezett be ismerőseinek.
Minden jel arra utal, hogy nem egy egyszeri vakációról van szó: a látottak alapján felmerül a gyanú, hogy az egykori MSZP-elnök el­hagyta Magyarországot, és a Parlamentből már nem érdi, hanem kanári-szigeteki otthonába siet ha­za. A Bors ke­resi, hogy a ma leadás­ra ke­rülő va­gyon­nyi­lat­ko­za­tok­ban van-e nyoma Tóbiás József lehetséges új otthonának.
Forrás: Borsonline; Vezető kép: Bors

(forrás:pestisracok.hu)

A P. Mobil is gyönyörűen megvallotta magyarságát – videó

Nem stadion – Nemzetközi sporteseményeket is tarthatnak Zalaegerszeg épülő uszodájában