in ,

Elkezdődött! Mindenhol újra kosz, mocsok, és hajléktalanok Budapesten! Megdöbbentő képek

Hajléktalanok, szemét, derékig érő gaz, roncsautók

Hajléktalanok, szemét, derékig érő gaz, roncsautók, fekáliák: Budapest Mindenkié! (kivéve a tisztességes, adófizető, dolgozó, gyermeket nevelő és rendszerető embereket)

Forrás: Corvin-negyed Facebook oldal.

Nem jó szívvel írom le ezeket a sorokat, de sajnos TÉNYLEG romlik a közterületi helyzet Józsefvárosban, legalábbis a Corvin-negyedben és környékén egészen biztosan. A városrészen egyre több helyen uralkodnak balkáni állapotok, s az évről évre fogyatkozó hajléktalanok számának csökkenő trendje az elmúlt fél év során megfordult: a már bejáratott ismerős arcok mellé megjelentek a cimborák, akik hozták saját ismerőseik, így sokszor botlani utcai bandákba. Nem beszélve a kéregetőkről, akiknek száma szintén megugrott, s előszeretettel vadásszák a sétányon andalgókat. A romló helyzetet látva persze kevésbe rendszerető honfitársaink is egyre többet megengednek maguknak, így az utcán vizelés, szemetelés, kiabálás is érkezik vissza.

Tisztelt Kerületi Vezetés! Soraim független, egyszerű, nyitott szemmel járó helyiként írom. A fentiekre sokan mások is panaszkodnak, de nyilvánosság nélkül a szavunk senki nem hallja. Szociális politikájuk mögötti eszme alapvetően szép, de közben elfeledkeznek a meglévő értékek megtartásáról. Kérem szedjék össze magukat, rázzák gatyába a kerületi rendőri, közteres szerveket és kezdjenek el a renddel is foglalkozni. Ez így nem lesz jó, legalábbis a rendszerető polgároknak biztosan nem.

 

(Forrás: Számok – a baloldali álhírek ellenszere)

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Így chatel titokban az ellenzék! Leleplező felvétel! Sírva röhögős! – Videó

Velkovics Vilmos máris teljesítette a Gurmai Zita kihívást! Videó