in ,

Elképesztő! Engedély nélkül, késő este ment be Novák Katalin irodájába egy momentumos, a párt kirúgta

A Momentum-frakció egy próbaidőn lévő munkatársa októberben „a késő esti órákban az Országházban benyitott egy olyan irodába, amelybe nem volt belépési jogosultsága”

A Momentum-frakció egy próbaidőn lévő munkatársa októberben „a késő esti órákban az Országházban benyitott egy olyan irodába, amelybe nem volt belépési jogosultsága”, ez pedig a párt szerint „teljességgel megengedhetetlen és elfogadhatatlan viselkedés”, így az illetőt azonnali hatállyal elbocsátották, írta a Momentum a Telex megkeresésére.

Az érintett iroda pedig éppen Novák Katalin köztársasági elnök parlamenti irodája volt.

Megkérdeztük a pártot, hogy szerintük a kirúgáshoz elég indok-e az, ha valaki benyit más irodájába, vagy ott esetleg valami más is történt, mire úgy válaszoltak: Nováké „egy olyan iroda, ahova az engedély és jogosultság nélküli belépés nem maradhat következmény nélkül. Határozott meggyőződésünk, hogy ez épp elég volt ahhoz, hogy a próbaidőn lévő munkatársat azonnali hatállyal elbocsássuk”.

A párt szerint a kilincselés utáni napon személyesen és levélben is megkeresték Kövér László házelnököt, az Országgyűlés Hivatalának vezetőit és Novák Katalint is, és megmondták nekik, hogy ők az egész cselekedetet elítélik.

Az ügyben kérdéseket küldtünk Kövér Lászlónak és a parlamentnek is. A parlamenti sajtótól azt a választ kaptuk, hogy „az ön által feltett kérdések nem érintenek közérdekű vagy közérdekből nyilvános adatokat.”

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Rossz hír a baloldalnak – 2006 óta nem tudja senki megelőzni a Fideszt

Felszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal takarodjon Ukrajnából és Budapesttel fogalkozzon!