in

Egy elemző megmondta a tutit: Az ellenzék célja az egymással való leszámolás, nem pedig Tarlós István legyőzése

A XXI. Század Intézet vezető elemzője az ellenzéki előválasztást konfliktusforrásnak tartja

A XXI. Század Intézet vezető elemzője az ellenzéki előválasztást konfliktusforrásnak tartja, amellyel a pártok egymás alkalmatlanságára hívják fel a figyelmet. Deák Dániel az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában azt mondta, az ellenzéki politikusok nem tudnak közös nevezőt találni, ezzel bizonyítják, hogy sem az ország, sem Budapest vezetésére nem alkalmasak.

Emiatt az előválasztással csak a közöttük lévő ellentéteket növelik, új szavazókat nem tudnak mozgósítani – tette hozzá. Úgy fogalmazott, hogy az ellenzéki térfélen káosz uralkodik, a politikusok megszegik ígéreteiket és ellentmondanak korábbi nyilatkozataiknak.

 

Ez azt mutatja, hogy az ellenzék célja nem Tarlós István legyőzése a főpolgármester-választáson, hanem a leszámolás, egymással

– fejtegette. Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének célja, hogy az MSZP még mélyebbre süllyedjen, 2022-re pedig teljesen eltűnjön – vélekedett az elemző. Hozzáfűzte, várható, hogy a DK szeptember környékén az utolsó pillanatban kitalálja, hogy a kerületi megállapodásokat sem tartja be. Deák Dániel szerint Szanyi Tibor levelei azt mutatják, hogy az MSZP-n belül is komoly konfliktusok vannak.

Az “öldöklő harc” nemcsak az ellenzéki pártok között zajlik, hanem a pártokon belül is

– jelentette ki.

PS/MTI, fotó: XXI.Század Intézet

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Egy magyar állampolgár üzenete – Légy Te is büszke Fideszes

Hátborzongató – Így énekli egy székely leány a Nélküled-et – videó