in ,

Egyszerűen undorító – Nem tud leállni az áruló expap – Hodász András a BBC-nek: az ördög a részletekben rejlik

Az egykori pap szerint a magyar kormány és a pápa álláspontja különbözik a háborút illetően.

Pénteken délelőtt 10 órakor száll le Ferenc pápa gépe a budapesti liszt Ferenc reptéren. Ez alkalomból a BBC péntek reggeli cikkében fontosnak tartotta hangsúlyozni: a pápa az ukrán háború miatt látogat Magyarországra, annak ellenére, hogy mindeddig ódzkodott hazánkba látogatni „Orbán Viktor miniszterelnök kemény migránsellenes álláspontja”.

A brit lapnak Hodász András korábbi katolikus pap – aki most baristaként bontogatja a szárnyait – is megszólal a pápa és Magyarország háborús álláspontjának kapcsolatáról.

Szerinte „az ördög a részletekben rejlik”. Úgy látja, a pápa és a magyar kormány álláspontja nem teljesen fedi egymást.

„A magyar kormány békére szólít fel bármi áron. Azonnali tűzszünetet akarnak, amellyel megmaradhatnának a jelenleg meglévő frontvonalakat. Ez ellentétben áll a Szentatya szavaival, miszerint Oroszországnak vissza kell vonulnia a régi határokhoz. A pápa elismeri Ukrajna jogát saját területei megvédéséhez.”

– állítja Hodász, aki a pápalátogatással kapcsolatban azt is elmondja, azok a közéleti szereplők, akik korábban elítélték a pápát migrációs álláspontja miatt most tárt karokkal fogadják.

A közvélemény nagyon ingatag és manipulálható”

– jegyezte meg.

(Mandi)

 

Mindenszo.hu kommentár: ez a mocskos áruló gazember nem tudná befogni a pofáját? Mit okoskodik? Mit szól bele az egyház dolgaiba, ha egyszer már elhagyta az egyházat? Fogja be a száját!

 

 

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Skrabski Fruzsina: van igazság!

Csintalan beszart – Csintalan: elborzaszt, hogy Novák Katalin kegyelmet adott Budaházy Györgynek