in ,

EGYSÉG! – A polgármesterek felhívása: védjük meg településeinket, védjük meg hazánkat! | Magyar Idők

Végre

A POLGÁRMESTEREK FELHÍVÁSA: VÉDJÜK MEG TELEPÜLÉSEINKET, VÉDJÜK MEG HAZÁNKAT!

Egy felhívást tettek közzé a résztevevők a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) Polgármesteri összefogás a bevándorlásszervező irodákkal szemben elnevezésű konferenciáján.

rendezvényen felszólaló városvezetők egységesen elutasították az illegális bevándorlást, majd egy felhívást is közzétettek, amelyet az alábbiakban ismertetünk.

„Védjük meg településeinket, védjük meg hazánkat!

Mi, magyar polgármesterek a kormányhoz és hazánk valamennyi önkormányzatához fordulunk annak érdekében, hogy együttes erővel, összehangoltan lépjünk fel a Soros-tervvel és a bevándorlásszervező Soros-szervezetekkel szemben. Lépjünk fel közösen azért, hogy megőrizzük a magyar falvak és városok, s a magyar emberek biztonságát és jövőjét!

A magyar emberek elsöprő többsége teljesen világossá tette, nem akarja, hogy hazánk bevándorlóország legyen. Szeretnék, ha gyermekeink és unokáink továbbra is egy biztonságos országban nőhetnének fel. Nekünk, polgármestereknek köteleségünk, hogy a településünk, és az ott élők érdekét képviseljük, és legfontosabb feladatunk, hogy megőrizzük városaink, falvaink biztonságát. Felelősnek érezzük magunkat, hogy Magyarországot megtartsuk magyar országnak, ahogyan elődeink is megtartották annak. Nem akarjuk feladni kultúránkat és szokásainkat, nem akarjuk, hogy félelem uralkodjon el a magyar településeken.

Mi a biztonságos jelenre és a biztonságos jövőre szavazunk, s készek vagyunk arra, hogy együttes erővel védjük meg településeinket, s védjük meg hazánkat.

Felkérjük ezért a kormányt, hogy ha kell, törvényekkel, jogszabályokkal lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlásszervező Soros-szervezetek ellen, mert a tömeges betelepítés komoly fenyegetést jelent a magyar településekre. Miután ez a veszély minden egyes falut és várost közvetlenül fenyeget, felkérjük a magyar települések képviselő-testületeit és közgyűléseit is, hogy önkormányzati határozatban utasítsák el a Soros-tervet, és foglaljanak ők is állást a migránspárti Soros-szervezetek ellen. Ne engedjük, hogy bevándorlásszervező irodákat és programokat hozzanak létre!

Tegyünk együtt a békés és biztonságos Magyarországért!”

 

(forrás:magyaridok.hu)

Agyhalál – Baloldali polgármester: csodálatos, hogy megszálltak minket a migránsok

Sikerek! – Több gyerek születik és a családok is jobban élnek