in ,

Egyre többen állnak ki Szakács István mellett – Életvédők vs. sátánisták

Egyértelmű, két út van: vagy az élet mellé állunk, vagy a gonoszt követjük

Mi már egyszer kiálltunk Szakács István mellett és egyértelműen elítéltük azt a kampányt, amit Karsaiék művelnek, íme:

 

Nyílt levél Szakács Istvánnak: Karsaitól nem kell bocsánatot kérni, mert saját nyomorát aljas módon politikai célokra használja fel

 

Aztán most kiállt Szakács mellett Bognár Zsolt is:

Bognár Zsolt is kiállt Szakács István mellett és ezzel a lendülettel nekiment a sátánista Perintfalvi Ritának

 

Elítéljük Perintfalvi Rita gyűlöletkeltő írásait Szakács Istvánnal és más közéleti megnyilvánulásaival kapcsolatban is. Perintfalviék miatt Szakács István rengeteg fenyegetést kapott, a legdurvábbakat! Nem tudjuk, mit keres egy sátánista a magyar közéletben, semmi keresnivalója köztünk itt az éterben. Követeljük a támogatóitól, hogy Perintfalvit távolítsák el a közéletből, könyveit, sátánista tanait pedig vegyék le a polcokról. Ez a nő az egyházat támadja, hazudik a keresztény egyházakról, bemocskolja a keresztény egyházak múltját és saját sátánista tanait hirdeti úton, útfélen. Erre a magyar közéletnek nincsen szüksége!

Távozzon a gyűlöletkeltő Perintfalvi a magyar közéletből!

Szakács István mellett pedig kiállunk, Karsai halálkultusszal való kufárkodását és haldokolását politikai célra történő felhasználását mélyen elítéljük!

 

mindenszo.hu

 

 


 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

Perintfalvi Rinya egy rákos daganat a nemzet testében

A kommunista Gyurcsány elismerte: vereséget szenvedtek. De persze nem mond le a DK éléről – Miért is mondana le egy szemkilövető?