in , ,

Egy szír migráns azt követelte, adjanak neki egy Audit, Merkel majd kifizeti

És ezt így hogy???

Egy szíriai bevándorló Németországban egy Audi bemutatóteremben azzal okozott zavart, hogy nem volt hajlandó addig elmenni, amíg Angela Merkel nem vesz neki egy Audit. A környék üzleteit rendszeresen fosztogató migráns végül nem kapott ingyen autót, sőt végül még el is fogták a rendőrök.

Botrányt okozott a németországi Kaserneneck menekültközpontjában élő szír férfi, amikor „meglátogatta” a bajorországi település Audi bemutatótermét.

A helyi sajtó beszámolója szerint a migráns férfi az autószalonban először ivott a vásárolni szándékozó érdeklődőknek elkészített kávéból, majd beült az egyik bemutatóautóba, ahol hangos zenehallgatásba kezdett. Ekkor közölték a szír férfival, hogy vagy vásároljon, vagy távozzon a szalonból, mire a migráns a bemutatójármű kulcsait követelte, arra hivatkozva, hogy majd Angela Merkel kifizeti az autó árát.

Az autószalon dolgozói ezt követően jelezték a férfinak, hogy sürgősen hagyja el a szalont, mivel már értesítették a rendőrséget. A férfi ezt hallva távozott, majd nem sokkal később visszatért, és a magával hozott kövekkel elkezdte dobálni az autószalonban kiállított kocsikat, amelyek közül többen is kárt okozott. A legnagyobb kárt egy Audi Q2 hátsó ablakának betörésével érte el a dühöngő szír férfi.

A helyszínről ezt követően elszaladó elkövetőt néhány perccel később az út túloldalán levő benzinkútnál tartóztatták le a rendőrök, miután már oda is kihívták a rendőrséget miatta.

A szír férfi az autószalonos rongálás mellett a benzinkútról ellopott néhány terméket, azonban a hírek szerint a rendőrség ezek után hiába fogta el, mivel „zavart elmeállapotára” való hivatkozással másnap már szabadlábra is helyezték.

(Vincze Viktor Attila, 888.hu)

Már csak 600 éve maradt az emberiségnek

Ekkorra omolhat össze az Európai Unió