in , ,

Egy percre a Klubrádióra kapcsoltunk – Nem kellett volna

Kár volt

Itt a szerkesztőségben egyik kollegánknak van egy olyan perverz szokása, hogy néha átkapcsol a Klub Rádióra. Általában ezt akkor szokta művelni, ha egyedül van, de most sokan hallottuk, amit nem kellett volna hallanunk. Kétszer kapcsoltunk rá két percre.
Frenetikus élményünk volt.

Első alkalommal ezt hallottuk említett rádióból:
Mészáros Lőrinc, és vagyona, egy év alatt mennyit gazdagodik, így gazdagodik, úgy gazdagodik. Gazdagabb, mint a Horthy rendszer leggazdagabb embere…stb.stb…Mert, mint tudjuk, csak a jobboldalhoz köthető nagyvállalkozó az akasztanivaló ember, a baloldali bezzeg…etalon. Gyűlölettől fröcsögő cinikusok lejtettek pávatáncot a nemzetközi irányból jövő számlára utaló globalogazdinak.

Majd egy kicsit elkapcsoltunk, mert a vérnyomásunk „enyhe” emelkedésnek indult.

Aztán pár perc múlva visszakapcsoltunk és ezt hallottuk.
Második alkalom:
Mészáros Lőrinc, és vagyona, egy év alatt mennyit gazdagodik, így gazdagodik, úgy gazdagodik. Mert, mint tudjuk, csak a jobboldalhoz köthető nagyvállalkozó az akasztanivaló ember, a baloldali bezzeg…etalon. Gyűlölettől fröcsögő cinikusok lejtettek pávatáncot a nemzetközi irányból jövő számlára utaló globalogazdinak.

Ez komoly. Percekkel is később valami liberális, röhögcsélős plénum előtt, kabarészerűen magyaráztak libsi újságírók ugyanazt, amit tíz perce kb. Rettentő izgalmas. Mészároslőrinchabonyárpádrogánantalorbánviktorbányastadion…stb.stb.

Rém unalmas, és rém szánalmas. Ők a cinikusok.

Olyan érzésünk volt, mintha az egészet előre felvették volna, hónapokkal ezelőtt, és most csak lejátszák az anyagot végtelenítve…

Természetesen ami a rádióból hallható volt, annak a fele sem volt igaz, de ez a függetlenobjektív-nak hazudott liberális újságírást sosem zavarta. Egy-egy válogatott rágalom és uszítás után majd kifizetik a büntetést, oszt jónapot.

Mindenkinek azt ajánljuk, véletlenül se kapcsoljon a Klub Rádióra!
Egy dögkút.
Mérgező. Lelket mérgező.

mindenszo.hu

Őspatkány terjeszt kórt – Lendvai Ildikó és Lányi András az ATV-ben az „ELVTELEN” koalícióról

Stoffán György nyílt levele Őexcellenciája Mihai Tudose miniszterelnöknek