in ,

Egy közleményben tette helyre a Fidesz Tordai Bencét és Ungár Pétert

A Fidesz közleménye

Ahogy azt Soroséktól megtanulták – Reagálás Tordai Bence akciójára. Elképesztő Ungár álszentsége – reagálás Ungár Péter (LMP) nyilatkozatára.

Úgy látjuk, hogy Karácsony Gergely pártja most már gátlástalanul alkalmazza a Soros-féle migránspárti szervezetek ízléstelen kampányeszközeit is. A mai koporsós és temetést imitáló akció nemcsak ízléstelen, hazug, hanem jól ismert a Soros-egyetem és a Soros-féle szervezetek magyarországi és külföldi tüntetéseiről is. A tb-törvény módosításának egyetlen célja van, hogy az eddig feltárt 75 ezer adóelkerülőnél ösztönözze az egészségügyi járulék rendszeres fizetését.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz

 

 

Elképesztő Ungár álszentsége – reagálás Ungár Péter (LMP) nyilatkozatára

Elképesztő Ungár Péter és az ellenzék álszentsége és kétszínűsége. Csak beszélnek, de amikor kellett volna, akkor nem szavazták meg az ápolási díj emelését, helyette inkább bohóckodtak, szirénázgattak, szelfizgettek az Országgyűlésben. Akkor egyáltalán nem érdekelte őket a tartósan beteg családtagjukat ápolók sorsa. Az ápolási díj a kormány kezdeményezésére és a kormánypárti parlamenti többség támogatásának köszönhetően emelkedik és fog még emelkedni a következő években is. A 2010-es 15 milliárd forintos kerethez képest jövőre 55 milliárd forintot fordítunk erre, ami négyszeres növekedést jelent.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz

 

(hirtv.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bezzegrománozás. Nem, nem keresnek többet a románok, mint a magyarok! Íme a valóság!

Nem stadion – Ötvenhárom állami kórház szülészetét fejlesztik