in ,

Egy kicsit most segítünk a Momentumnak – Eláruljuk, hogyan kerülhetnek újra a figyelem középpontjába

Hahó, Momentumosok!

Hahó, Facebookosok, hahó Momentum!

 

Segítünk egy kicsit nektek. Két dologban. Hogy hol rontottátok el és hogy mit kellene csinálni.

 

Ahol a Momentum elrontotta

Amikor megjelentetek a színen, a programotok hatására még keresztény ismerőseink is szimpátiával fordultak felétek, ugyanis benyalták a maszlagot, nemcsak Budapesten, de vidéken is. Aztán jött a Nolimpia. Ti erre vagytok a legbüszkébbek és erre alapozzátok nagy tetteiteket. Pedig pont itt rontottátok el! Évszázados bűnt követtetek el, hogy pénzét cserébe eladtátok a franciáknak az olimpiát és egy össznemzeti ügyből csináltatok ócska politikát és gyilkoltátok meg a magyarok olimpiai álmát. A lejtőre innentől kerültetek.

 

Amit csinálnia kéne a Momentumnak

Röviden: nemzeti politizálás, nemzetközi helyett. A kordonbontással semmit sem értek el. Azt is be kéne gyorsan fejezni. Továbbá: magyar érdekek képviselete a román (lásd Fegyőr) és a brüsszeli helyett. Kiállás a háború helyett a béke mellett. Nem elfogadni több külföldi pénzt. Levágni magatokat a nemzetközi csöcsről és totálisan nemzeti politikát kezdeni. Leváltani a teljes jelenlegi nemzetközi, globalista Momentum vezetést és új, nemzeti alapon, nemzeti pártot létrehozni.

Mivel ez egyébként lehetetlen vállalkozás, ezért amit csinálnotok kéne, az a következő: eltűnni a közéletből és befejezni az állandó hazaárulást.

Ennyi.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

A Telex megint álhíreket közölt – Magyarázkodásba kezdett a Telex, miután félreértelmezték Boros Imre szavait (VIDEÓ)

Gyermekvédelem – Bayer Zsolt: oka-fogyottnak tűnik a hazánk ellen indított nemzetközi per