in ,

Egy igazán remek hír!!! – Szopóágon a Momentum – Tovább bomlik a párt

Most a titkár hagyta ott az álomgyilkos egyletet

Tovább bomlik a Momentum

Lassan rendszer lesz abból, hogy a Momentum vezetői lelépnek. A törpepárt titkára, Kovács András október közepén hagyta ott a mozgalmat.

Az Origo úgy tudja, hogy Kovács csak annyit mondott, hogy a továbbiakban nincs ideje a Fekete-Győr András elnökölte pártra.

A titkár fontos bizalmi pozíciót töltött be a párt életében, hiszen ő közvetlenül az elnökségnek felelt és rendszeresen ott volt a vezetőségi üléseken is.

Kovács távozásával egy újabb kulcspozíció üresedett meg a Momentumban.

A pártból az utóbbi hetekben rendszeresen léptek le az elnökségi tagok. A lemondási hullám még augusztusban kezdődött meg Pottyondy Edina elnökségi tag távozásával, aki személyes okokra hivatkozva lépett vissza.

Pottondy Edina távozása után pár nappal később egy másik elnökségi tag, Kádár Barnabás is leköszönt. Ő csak annyit mondott búcsúzóul, hogy sok vitája volt a párton belül.

Keményen indult az ősz a párt számára, hiszen abban a hónapban Szauer Tamás, a HVG kiadójának vezetőjének a fia, a pénzügyi igazgató hagyta ott a Momentumot. Szauer után Borbély Ede kabinetfőnök morzsolódott le, aki után most októberben Kovács távozott.

Az Origo szerint a Momentumon belül továbbra is éles vita van arról, hogy belemenjenek-e az összefogásba a baloldali ellenzék törpepártjaival.
(Bokor Gábor, 888.hu)

Libsik megcáfolva – Utánajártunk: Tiborcz István tulajdonos az ingatlanfejlesztő cégben

Újraindult a röszkei terrorista tárgyalása – Eközben agyhalott brüsszeli bürokraták Free Ahmed táblával demonstrálnak egy terrorista mellett!