in , ,

Egy hajléktalankinézetű alak a kormány gyalázza külföldön – Mérő László a Die Presse-ben: „A magyar kormány fütyül a tanárokra”

Az ELTE egyetemi tanárának véleménycikkét közölte.

A Die Presse nemrég közölte Mérő László, az ELTE egyetemi tanárának véleménycikkét. Mérő szerint „a magyar kormány fütyül a tanárokra”. Az egyetemi tanár szerint az Orbán-kormány számára a tanárok a „nemzet napszámosai”, azonban az országnak rá kell jönnie, hogy nélkülük nem megy – hívta fel a figyelmet.

Mérő kitért a tüntetésekre is, amelyek során szerinte összesen akár 70 ezer ember is az utcára vonulhatott. Minderre az Orbán-kormány cinikusan reagál – tette hozzá.

Az egyetemi oktató elmondta, „ha egy évet kibírt a hadseregben, akkor egy évet egy szupermarket pénztáránál vagy futárként is kibírna a magasabb fizetés végett”.

Ha pedagógusok tízezrei tennének így, az állam kénytelen lenne egy idő múlva tisztességes feltételek mellett újra felvenni őket,

mert akkor már mindenki számára világos lenne, hogy nélkülük nem megy – hangoztatta.

Mérő László úgy vélekedett a cikkben, hogy „amíg a tanítást a jelenlegi körülmények között valahogyan még mindig fenntartja a kötelességtudatuk és a szakmaiságuk, addig nem lesz javulás az iskolarendszerben”.

 

– írja a mandiner.hu összefoglalójában.

 

 

Mindenszo.hu kommentár: ki a f*szom ez a hajléktalan? És miért megy külföldre árulkodni? Ez a divat? És miért mindig liberális az ilyen árulkodó féreg? Hm, miért?

 

 

 

Annalena Baerbock azt mondja, Európa háborúban áll Oroszországgal – Annalena Baerbock a tűzzel játszik

Párhuzamos György legrosszabb befektetése: a magyar ellenzék. Ezek ellopták a guruló dollárokat