in ,

Egy csoda március 15-re: 10200 darab magyar zászló!

Nagykanizsán egy civil szervezet kezdeményezése után 10200 db nemzeti színű zászlót helyeztek ki a Deák térre.

Úgy volt, hogy ovisok, kisiskolások segítenek majd ebben, de az élet közbe szólt! Le a kalappal azok előtt akik ezt megcsinálták, hogy méltóképpen megemlékezzünk március 15.-ről. Annyira szép látvány! Most egy kicsit csodahely lett!

 

Az Aranykor Nagykanizsa civil egyesület és a Thúry Vitézlő Oskola közös akciójának köszönhetően pénteken kicsivel több mint tízezer, papírból készült zászló borította be a Deák téren a 48. gyalogezred emlékműve előtti füves területet, számol be a zaol.hu.

Az országban egyedülálló eseményre korábban műsort is terveztek, ám ezt a koronavírus-­fertőzés elleni védekezés jegyében végül is lemondták.

 

Viszont a kanizsai és környékbeli iskolák és óvodák által készített temérdek nemzetiszínű lobogót az aktivisták kitűzték. Egyedüli intézményként ebben a piarista óvodások lehettek segítségükre.

Képgaléria: Zászlótenger Nagykanizsán 

Dicsőség ’48 hőseinek, tisztelet a bátraknak!

” Minden nép akkor, azáltal és addig értékes, amíg és amikor saját életformáját éli. Nem mások jótulajdonságait próbálja utánozni, hanem a saját jótulajdonságait fejleszti, a maga kebelében kialakult erkölcs szerint él és attól el nem tántorodik. A magyarnak lehetnek hibái, de nyíltak vagyunk és becsületesek, szókimondók, gyakran nagyon is azok. Becsületünk előbbrevaló a jólétünknél. És sohasem voltunk alattomosak, sohasem voltunk szószegők.”
Gróf Teleki Pál

 

 

https://www.facebook.com/1458938202/videos/10220224285544856/

 

 

(vadhajtasok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Helyzet van! Orbán Viktor: Továbbra sem áll módjában Magyarországnak beengedni senkit, aki Olaszországból érkezik – Videó

Troll és a koronavírus helyzet: „Gyurcsány egy szánalmas pojáca!” – Videó