in , ,

Egy bolgár sosem fogja szeretni igazán a magyarokat – A tohonya Dobrev hazudozni (és lopni) jött haza Brüsszelből

Idejön ez a bolgár nő, és tovább hazudozik…

Amíg távol volt ez a bolgár kommunista, jobb volt a magyaroknak. Hangja kevésbé ért el ide, Brüsszelben rontotta a levegőt, árulta a hazát, hazudozott Magyarországról.

Az is fájdalmas minden magyarnak, de amikor hazajön, igazán elemében van a szófiai születésű bolgár nő. Dobrev csak magyarul beszél, még a neve sem magyar, bár attól még a szíve lehetne az (volt már erre példa a magyar történelemben.) Csakhogy Dobrev a szívében sem magyar. Gyűlöli a magyarokat, mert Orbánra szavaznak. Egy bolgár sosem fogja szeretni a magyarokat igazán.

De nézzük mit művelt ez az ócska gazember.

 

 

 

Dobrev Klára csütörtöki posztja szándékosan elkövetett félrevezetés!

Figyeljük a számokat inkább, azok nem hazudnak!

 

Dobrev Klára csütörtök délutáni posztja véleményem szerint szándékosan elkövetett félrevezetés!

2010 és 2020 között a 20-40 éves, tehát legaktívabb szülő korban levő nők létszáma hazánkban 17%-kal, 257 ezer fővel csökkent! Ennek ellenére a kevesebb nőnek 2021-ben 2665-tel több gyereke született, mint 2010-ben. s 4951-gyel több, mint 2011-ben!

A termékenységi rátánk 2010-ben 1,25 volt, 2021-re 1,59-re javult. Ez a legnagyobb javulás az egész Európai Unióban, s elértük végre a Bokros csomag előtti szintet.

Fontos tudni, hogy 2005-ben volt 29 éves a legnagyobb létszámú »évfolyam«, az 1976-ban születettek, amelyikben közel 90 ezer nőt találunk. 2020-ban 60 ezer alatti lett már csak ugyanezen korú nők létszáma. Napjainkban 29-30 év a szülő anyák átlagéletkora. Ha a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányok akartak volna tenni azért, hogy megszülethessenek a vágyott gyermekek hazánkban, akkor leghatékonyabb intézkedéseik éppen 2005-2007 között lehettek volna. De pontosan ebben az időben nem történt semmi a családok támogatására. Sőt 2008-tól vált igazán anyagi hátránnyá a gyermeknevelés.

Figyeljük a számokat, a számok nem hazudnak!

– írja Szalai Piroska, volt miniszteri biztos.


 

 

Látják, hogy hazudik a bolgár nő szemrebbenés nélkül? Hazudik a magyaroknak. Direkt. Mert gyűlöli őket. Ennek a nőnek csak a hatalom kell. Hogy többet lophasson. Hogy kifossza a magyarokat.

Mi mást csinálna egy tolvaj? LOPNA.

Ahogy szétlopták ezek az országot 2002 és 2010 között, úgy lopnák szét 2022-ben is, ha ők győznek. Első lenne az aranytartalék, amit ellopnának…

 

Klári, szerintem takarodj vissza Brüsszelbe. Légyszi…

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Rengeteg szülő akadt ki a pedagógusok sztrájkja miatt

Hatalomra várva – Maki, a bolgár nő, és a szemkilövető azonnal ellopná Magyarország aranytartalékát