in ,

Egy baloldali újságíró degeneráltnak nevezte a magyarokat

A Budapest Beacon újságírói szerint a magyar lakosság 80%-a degenerált

Létezik egy apró, senki által sem olvasott angol nyelvű magyarországi lap, a levitézlett amerikai demokrata irányzatban tevékenykedő, régi jó barátaink által futtatott Budapest Beacon.

Nem kéne sokat rugózni a lap irreleváns mivoltán, hiszen mindenki kitalálhatja, körülbelül hány embert érdekelnek a magyarországi események angol nyelven Budapestről írva, szélsőliberális narratívában. Minek olvasna az ember Budapest Beacont, ha ugyanezt megkapja a New York Timestól a Politicon át az Al Jazeeráig? (Az átfedés nem is csak a tartalomban mutatkozik meg, hiszen a Budapest Beacon újságírója, Bayer Lili, akinek eddigi egyetlen és legnagyobb teljesítménye, hogy valamennyire megtanult magyarul, illetve hogy sikerült bemártania Gorka Sebestyént a Forward portálnál, egyben a Politicoban is elemezget, szakért és okfejt).

Ezúttal a teljességgel érdektelen, hatdiplomás belvárosi entellektüel-onanizálóknak íródott portál másik újságírója, Szegő Péter talált nagyot menni. Vajda Mihály és Kertész Ákos nyomdokaiba lépve sikerült arról kommentálnia a neves fordító, Szekeres Gábor Facebook-oldalán, hogy – idézzük – „a magyar társadalom nyolcan százaléka nem degenerált”?

A kérdéssel arra felelt, hogy Szekeres szerint a Soros-ellenes kampány degeneráltként kezeli az embereket. Tegyük gyorsan hozzá, hogy Szekeres elhatárolódott Szegő sértő, magyarellenes, rasszizmus-ízű megjegyzésétől.

Abból, amit Szegő leírt, valami elképesztő arcátlanság, pökhendiség, az elefántcsont-toronyból mucsaiakra vizelő attitűd mutatkozik meg. Ez az ember azt hiszi, hogy a profi angolságával, liberális beállítottságával, az új, globalista elithez való igazodásával, budapesti értelmiségiként olyan helyzetben van, hogy bármilyen kérdésben kioktatta a magyar népet. A magyar politikáról megmondja a tutit, de persze a népet már lenézni. Demokráciáról hadovál, átláthatóságról vetít és választójogról hisztizik, de mit gondol a magyar társadalomról közben? Mit gondol a keményen dolgozó kisemberekről, rólam és rólad, akik a kocsiját mossák, a kávéját főzik, a járdát takarítják az amerikai pénzen fenntartott menő kéglije előtt?

Hogy degeneráltak vagyunk, azt. Bivalybasznádi, büdös, értetlen, ostoba magyarok. Az ember már csak a fejét vakarja, hogy egy ilyen figura miért írogat az elméletben a népet képviselni akaró demokrácia és baloldaliság jegyében, hiszen ha így gondolkodik az átlag emberről, akkor valószínűleg valamifajta szavazatjog-korlátozást kéne preferálnia. Persze ez megmagyarázná a Budapest Beacon egyes újságíróinak Vonához való közeledését is. Bayer Lili volt ugyanis az, aki Vonával émelyítő mosdató interjút készített a Forwardba. Ugyanazzal a Vonával, aki anno tisztázta, hogy nem demokrata. Így ér össze a globalista érdekeket képviselő, modern elitokrácia és a magyar demokrácia ellen támadó barna métely.

Szegő egyébként korábban nem sokkal hívta fel magára a figyelmet, ha csak azzal nem, hogy súlyosan ellenséges hangú tudósítást írt Benjamin Netanjahu látogatásáról, azt számolgatva, hogy hány Turulmadár volt díszként elhelyezve a teremben, miközben a konzervatív és Soros-ellenes izraeli miniszterelnök beszélt. Ez úton is gratulálunk neki, hogy végre sikerült valami maradandót alkotnia: felkerült a Vajdák és Kertészek tablójára, a magyarokra sértegető megjegyzéseket tevő, saját fingjukat szagolgató elitisták köpőfalára.

Csak így tovább, Szegő Péter! Az ilyen megjegyzéseket látva a valódi baloldaliak is megtanulják végre, hogy a populista oldalon, a dolgozó kisemberek oldalán van a helyük.
(Herceg Zsolt, 888.hu)

CSALÓK! – Hamis aláírásokat adott le az LMP Kisvárdán

BRÉKING! – Gyurcsány találkozott Czeglédyvel – Jurák Kata írása