in , ,

Egy agybeteg kislány miatt lesz lezárva az egész város pénteken – Most miért nem hisztizik a libsi média, mint Erdogan látogatásánál?

Vannak jó, és vannak rossz lezárások…

A liberális kettős mérce úgy működik, ahogy azt Tóta W. Árpád a liberális papok főszentje megmondta. Aki azt sem tudja, hogy épp az indexnél vagy a hvg-nél dolgozik-e. Ő megmondta, hogy nem lehet egyenlő mércével mérni egy Fideszes képviselőt, és egy balliberálist.

Ugyanez a kettős mérce vonatkozik a pénteki klímatűntetésre is, mikoris az egész várost lezárják egy agybeteg kislány miatt.

Ideiglenes forgalomkorlátozásra, lezárásokra kell készülni pénteken a fővárosban a IV. Globális klímasztrájk miatt.

A rendőrség szerdai közleménye szerint pénteken szakaszosan és időszakosan lezárják 10 órától 13 óráig a II. és XIII. kerületben a Radnóti Miklós utca-Pozsonyi út-Jászai Mari tér-Margit híd (déli oldali járda) és Gyóni Géza tér útvonalat.

Lezárják továbbá 12 órától 14 óráig az I., a II. és az V. kerületben a Batthyány tér-Bem felső rakpart-Lipthay utca-Margit híd (Budáról Pestre tartó forgalmi sávjai, valamint a déli oldali járda)-Jászai Mari tér-Balassi Bálint utca és a Kossuth Lajos tér útvonalat.

Tilos lesz megállni 6 órától 14 óráig az I. és a II. kerületben a Bem felső rakpart mindkét oldalán, a Batthyány tér és a Bem József tér között, valamint 6 órától 19 óráig az V. és a XIII. kerületben a Pesti alsó rakpart mindkét oldalán, a Markó utca és a Margit híd északi felhajtója között.

Egyébként Putyin látogatásánál nem volt dugó a városban. Erdogan látogatása miatt pedig azért volt, mert az ellenzék tüntetést szervezett, és össze-vissza vonaglottak a fővárosban.

Most pedig egy agybeteg agyament baromsága miatt lesz pénteken teljes káosz megint a fővárosban! Ilyenkor nem szólal fel a főpolgármester????

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

BRÉKING! Levették a székely zászlót a XVIII. kerületi városházáról! Akcióban Szaniszló elvtárs!

Az elmúlt két év ragadozói a balliberális oldalon