in ,

Durva! László Imre polgármester is “okosba” oltatta be magát

Ez igen!

Nemcsak Gyöngyös, hanem Újbuda DK-s polgármestere, László Imre is soron kívül oltatta be magát a koronavírus ellen, pedig már régóta nem kórházigazgatóként, hanem politikusként dolgozik.

Újbuda polgármestere az év elején az ATV Start című műsorában arról beszélt:

A rendelet úgy szól, hogy az egészségügyi diplomával rendelkezők számára lehetővé teszik a védőoltást. Én bejelentkeztem erre elsején. hatodikán kaptam meg a választ, de közben a kórházam értesített, hogy várnak a műsor után az oltásra.

Az Index megkeresésére az újbudai polgármester sajtósa elismerte, hogy László Imre megkapta a védőoltásokat, de egyáltalán nem érzi magát felelősnek, hogy mindez soron kívül történt. Lapunkat úgy tájékoztatta:

AZ ELEJÉN EGYÁLTALÁN NEM VOLTAK TISZTÁK A SZABÁLYOZÁSOK A VAKCINA BEADÁSÁNAK ÜGYÉBEN, ÍGY A POLGÁRMESTER IS JELENTKEZETT, AHOGY SOKAN MÁSOK.

Meg is kapta az év elején, de ha tudta volna előre, hogy van egy sorrend, akkor egyértelműen visszamondja, hiszen polgármesterként most nem praktizál orvosként – tették hozzá. László Imrét mára is behívták, hiszen két héten belül meg kell kapnia a második oltást is. Úgy véli, hogy semmiben semmiben sem hibázott.

A Mi Hazánk Mozgalom ettől eltekintve feljelentést tett hivatali visszaélés miatt. Erről Novák Előd, a párt alelnöke tett bejelentést a közösségi oldalán. – írja az index.hu.


 

Mit is lehet erre mondani? Ha egy üzlet beindul!
mindenszo.hu

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Itt van újra a hokibajnok! Visszatért a politikába bránermájszter Gréczy!

Akcióban a Nemzetközi Maffia – Varga Judit törvénnyel készül a Nagy Cégek ellen, erre Párhuzamos György sajtója befenyíti a minisztert