in ,

Dúró Dóra: Magyarországnak fel kell készülnie az EU-n kívüli életre

„Fel kell készítenünk hazánkat elsősorban gazdaságilag arra, hogy akár már 2030-ban elhagyhassuk ezt az egyébként is a szakadék felé rohanó bagázst” – írja a Mi Hazánk politikusa.

Eddig és ne tovább! – ez a Mi Hazánk-alelnök közleményének címe, amit a távirati irodához juttatott el péntek reggel.

Végleg egyértelművé vált, hogy Magyarországnak fel kell készülnie az EU-n kívüli életre: csak idő kérdése, hogy mikor vonják meg a nekünk járó pénzeket, és nem építhetjük a magyar jövőt egy olyan kiszolgáltatottság helyzetre, amiben balliberális brüsszelita politikusok döntenek a mi életünkről” – írja Dúró.

Fel kell készítenünk hazánkat elsősorban gazdaságilag arra, hogy akár már 2030-ban elhagyhassuk ezt az egyébként is a szakadék felé rohanó bagázst, és saját önrendelkezésünkre és a keresztény, nemzeti bástyákra építsük önrendelkezésünket. Erről szól a Mi Hazánk Virradat programja. Az pedig vérlázító hazaárulás, amit a Momentum nem először elkövet. Lassan minden hónapra jut valami kirívóan magyarellenes tettük...” – zárul a közlemény.

(MTI-OS)

 

(mandiner.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Egy pennsylvaniai szavazókörben szavazatszámlálók üres szavazólapokat töltenek ki! Videó

Schiffer is nagyon kiakadt az amerikai választások miatt! A magyar külügy lassan kifejezhetné őszinte aggodalmát a választások tisztasága miatt