in

Drogtanya lesz a kerületből, ha az ellenzék nyer Józsefvárosban – Győri Péter veszélyt jelent Józsefváros biztonságára

GYŐRI PÉTER VESZÉLYT JELENT JÓZSEFVÁROS BIZTONSÁGÁRA

Győri Péter polgármesterjelölt hajléktalantanyát kíván csinálni Józsefvárosból, ezzel pedig veszélyt jelent a kerület biztonságára és fejlődésére – hangsúlyozta Hollik István a VIII. kerületi Menhely Alapítvány előtt, amelyet Győri Péter vezet.

A Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: Győri Pétert csak olyan baloldali és liberális ellenzéki pártok támogatják, amelyek bevándorláspártiak, tehát maga Győri Péter is bevándorláspárti.

„GYŐRI PÉTER MÉG AZ ÁLTALA VEZETETT INTÉZMÉNY KÖZVETLEN KÖRNYEZETÉNEK TISZTASÁGÁT ÉS BIZTONSÁGÁT SEM TUDJA BIZTOSÍTANI, ÍGY A KERÜLET BIZTONSÁGÁT SEM LENNE KÉPES GARANTÁLNI.”

Ráadásul a polgármesterjelölt évek óta részt vesz hajléktalanok körüli átláthatatlan szervezetek működtetésében egy olyan intézmény vezetőjeként, amely Soros-szervezetek támogatásából él – utalt a politikus a hajléktalanokat segítő Menhely Alapítványra a kormánypárti politikus.

A szóvivő egyúttal felhívta a figyelmet arra is, hogy Győri Péter még az általa vezetett intézmény közvetlen környezetének tisztaságát és biztonságát sem tudja biztosítani, így a kerület biztonságát sem lenne képes garantálni.

Ezért Hollik István a Fidesz-KDNP nevében arra kérte a kerület lakóit, hogy ne hagyják az ellenzék jelöltje által veszélyeztetni azt a biztonságot, amit a kerületben élők és az önkormányzat évek alatt megteremtett.

A kormánypártok mindent megtesznek a budapesti kerület biztonságáért, ezért is rögzítették az alaptörvényben az életvitelszerű közterületen tartózkodás tilalmát – emelte ki a szóvivő.

Fotó: fidesz.hu

Józsefvárosban vasárnap  időközi polgármester-választást tartanak, mert Kocsis Máté országgyűlési képviselővé választása után – összeférhetetlenség miatt – április 17-i hatállyal lemondott a tisztségről. A Fidesz-KDNP jelöltje Sára Botond eddigi alpolgármester. Győri Pétert civilek mellett az MSZP, a DK, az LMP, a Momentum, a Párbeszéd és a Liberálisok támogatják.

(forrás:www.fidesz.hu)

Nyílt levél a rettentő ostoba Karafiáth Orsolyának

Jurák Kata – Simicska kapitulált, eladja cégbirodalmát