in ,

Dopeman ismét megszólalt – Dopeman az Orbán-kormányról: ezek tudnak kormányozni – Videó

„Megérdemlik, és jól csinálod, Viktor” – üzente a rapper a miniszterelnöknek.

„A legnagyobb szórakoztatóipari műsor az a politika. Esküszöm” – fogalmazott keddi vieójában Dopeman. Az influenszer videójában a parlament őszi ülésszak nyitóülésének történéseire reagált, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalást tett, valamint azonnali kérdésekre is válaszolt.

 

Íme a videó:

https://youtu.be/gUCc4ayYFwI

 

A rapper Orbán Viktornak is üzent

Az influenszer videójában a miniszterelnöknek is üzent:

Viktor, megbocsátok! Minden bűnödet, amit velem szemben elkövettél, megbocsátok”

– fogalmazott a rapper. Hozzátette: őszintén kuncogott (a parlamentben látottakon, hallottakon – a szerk.). Hozzátette: „akkorát mulattam, hogy nagyon köszönöm ezt az élményt”!

Dopeman: Lehetett látni, hogy beütött

„Ahogy az utolsó cserkész kérdezi: fej, vagy gyomor, gyerekek? Jakab volt a gyomor, a bélgondolkodás. Gyurcsány Ferenc a fej, ő maga az irányítóközpont, az IOS. És Fej is volt, meg gyomor is volt” – fogalmazott a rapper Orbán Viktor azonnali kérdésekre adott válaszai kapcsán. Hozzátette: „egész egyszerűen így kell kinyírni egy politikai vetélytársat”.

Dopeman videójában ugyanakkor arra is kitért, szerinte „fejlődik az ország, jobban élnek az emberek és működik a gazdaság”. Mint fogalmazott:

ezek tudnak kormányozni”.

Hozzátette ugyanakkor, szerinte az ellenzék meg is érdemli (hogy így elbánik velük – a szerk.). Mint a rapper fogalmazott: „megérdemlik, és jól csinálod, Viktor”.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Bayer Jakabot csicskít: Jakab arra a kissrácra hasonlít, aki a többiek biztatására bedobja az ablakot

Gyurcsány mozifilm: véleménydiktatúra van Budapesten?