in ,

Agyhalál – Donáth Anna azon sajnálkozik, hogy nem magyar volt itthon az első koronavírus-fertőzött

Világjárvánnyá vált a koronavírus

Világjárvánnyá vált a koronavírus, minden országban azon dolgoznak, hogy megfékezzék az elterjedését, azonban eközben Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője azon sajnálkozik, hogy nem egy magyar, hanem egy iráni diák volt az első fertőzött Magyarországon.

Donáth Anna azon sajnálkozik, hogy nem magyar volt itthon az első koronavírus-fertőzött

A magánéleti botrányoktól sem mentes Donáth Anna amióta kijutott az Európai Parlamentbe, gyakorlatilag folyamatosan a magyar nemzeti érdekek ellen dolgozik. Nem cáfolta meg magát az ATV Egyenes beszéd című műsorának szerdai adásában sem, amelyben azon sajnálkozott, hogy egy magyar vagy egy olasz személy helyett iráni diák volt az első regisztrált koronavírus-fertőzött hazánkban.

„Amikor az első koronavírusos esetet regisztrálták Magyarországon, vagy kiderült, hogy iráni diákok az elsők, az első reakciónk az volt, hogy ilyen nincs. Ilyen nincs, hogy ekkora szerencséje legyen Orbán Viktornak, hogy nem olasz diák vagy egy magyar állampolgár az első fertőzött” – mondta a Momentum politikusa az adában.

Érdekes módon Dontáh Anna azzal vádolja a kormányt, hogy nem tudja félretenni a politikát ebben a helyzetben, miközben a beszédéből világosan kiderült, pont ők azok, akik pártpolitikai kérdést csinálnak az ügyből, ahelyett, hogy a veszélyre és a védekezésre hívnák fel a figyelmet.

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője Facebook-oldalán reagált a momentumos politikus szavaira.

„Na most lett elég! Amíg az egész világ azon dolgozik, hogy megoldja az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb egészségügyi katasztrófáját, a Momentum EP-képviselője azon károg, hogy miért egy iráni lett az első fertőzött Magyarországon. Hisz ez nekik politikailag nem használ. Nem most van itt a politikai viták rendezésének ideje, de nem felejtünk, Anna! Addig is szégyelljétek magatokat!”

(magyarhirlap.hu)

Oszd meg másokkal is!

Operatív Törzs: Most minden perc számít!

Koronavírus – Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! Videó