in ,

Döbbenetes, hogy a „magyar” „bíróság” még mindig Budaházyt citálja bíróság elé!

Ha valami koncepciós per, akkor ez!

Mindenszo.hu kommentár: 

Miféle igazságszolgáltatás ez? 2006 valódi jogsértettjei most kapnak egy 800 Euros (húúha) kárpótlást, a valódi bűnösök eközben (pl. Gergényi) megúszták egy 200 ezer forintos büntetéssel, miközben koncepciós eljárás zajlik még mindig Budaházy ellen. Hol van ilyenkor a belügyminiszter? Mi folyik ebben az országban?

Ki kell mondani, hogy Budaházy ellen egy koncepciós, politikai per zajlik, és a jobboldali politika NEM csinál semmit!

  • Miért Budaházyt kell meghurcolni?
  • Miért Budaházy életét kell tönkretenni teljesen?
  • Miért nem a rabló, tolvaj, maffiózó, politikusbűnöző Gyurcsányt hurcolja meg a bíróság?
  • Miért nem a maffia-klán egyik fejét, Dobrevet hurcolja meg a tisztelt bíróság? Hm?

 

Az őszödi beszéd születésének májusban volt 15. évfordulója óta dicséretesen sok szó esik 2006-ról, a rendőrterrorról, Gyurcsány Ferenc felelősségéről. Ennek ellenére a szomorú valóság az, hogy még mindig nem ő, hanem mi, hazafiak járunk „terrorizmus” vádjával bíróságra a gyurcsányi időszak kapcsán – írja a Budahazy.blogspot.com.

 

2021. június 24-én, csütörtökön 9 órától a Fővárosi Törvényszék (1055 Bp., Markó u. 27.) fszt. 32. számú tárgyalótermében folytatódik Budaházy György és társainak 12 éve tartó meghurcoltatása.

A bíróság többek közt Molnár Miklós igazságügyi orvosszakértőt hallgatja meg, aki Csintalan Sándor 2007 decemberi bántalmazása után napokkal vizsgálta a sértett sérüléseit.

Június 30-án, július 2-án és 6-án pedig okirati bizonyítékok ismertetésével halad tovább az eljárás.

Aki részt akar venni a tárgyaláson, annak a [email protected] e-mail címre küldött levélben kell ezt jeleznie, melybe bele kell írja a nevét, az ügy számát (8.B.800/2018/220) és azt, hogy pontosan mely időpontban és teremben folyó tárgyalásra szeretne elmenni.
Mindezt a tárgyalást megelőző nap 16 óráig kell a bíróságnak megküldenie, tehát ha 24-én csütörtökön ott szeretne lenni, akkor szerda 16 óráig.
A mennyiben sajtószervről van szó, akkor az e-mailben a pontos sajtószervet is meg kell jelölni és ilyenkor a tárgyalás megkezdése előtt 24 órával jelentkezni kell már, tehát csütörtökre szerda 9 óráig.
A bíróságon a szájmaszk viselete kötelező!

 

 

Gaudi-Nagy Tamás:

Budaházyék közkegyelme és Gyurcsányék felelősségre vonása elengedhetetlen és elkerülhetetlen

Megkerülhetetlen nemzeti kötelesség a Gyurcsány-Bajnai időszak koholmányai okán máig a Hunnia ügyben jogtalanul terrorvád alatt tartott, 2009 óta zajló koncepciós eljárás terhe alatt élő kiváló hazafiak és honleányok, köztük Budaházy György közkegyelemben részesítése és rehabilitálása.

Bár a Fővárosi Ítélőtábla 2018-ban négy jogcímen is súlyosan törvénysértőnek minősítette és hatályon kívül helyezte a 17 hazafira összesen 125 esztendőnyi, teljes egészében letöltendő fegyházat kiszabó, botrányos elsőfokú ítéletet (a tanácselnök bíró belebukott a kétes körülmények között született ítéletbe), a megismételt eljárás napjainkban is zajlik.

Ugyanakkor a 2006 őszi hatalmi erőszak miatt terrorvád alá vonandó őszödi böszme fegyház helyett szabadlábon van, sőt a nemzetellenes ellenzék vezéreként ismét hatalmat akar és újra a magyarság elleni támadásokra készül. Ez tarthatatlan és elfogadhatatlan.

 

(vadhajtasok.hu)

 

 

Add tovább!

Döbbenetes fotó! Gyurcsány a nadrágjába vizelt a kampánykörútján – Fotó

Napi balfék: Karácsony Gergely a hőségre is felkészült