in ,

Döbbenetes felvétel! A DK-s Arató sajnálja, hogy nem haltak meg többen a koronavírusban – Videó

Ebben a számban sem áll sajnos rosszul az ország

Fotó: MTI/Soós Lajos
Ebben a számban sem áll sajnos rosszul az ország – nyilvánult meg az ATV reggeli műsorában Arató Gergely, amikor arról beszélt, hogy Magyarországnak jók a mutatói a koronavírusban elhunytak tekintetében. Az ellenzéknek nem ez volt az első olyan kijelentése, amely arra utal, hogy a járványban a kormány bukásának lehetőségét látták.

A Demokratikus Koalíció politikusa kedd reggel az ATV Start műsorában a környező országok halálozási statisztikáit sorolta, majd megjegyezte: ebben a számban sem áll SAJNOS rosszul az ország.

Tehát Arató azt sajnálja, hogy a kormány jól védekezett, nem bánta volna, hogyha Magyarországon nagyobb számban haltak volna meg a koronavírusban.

A szintén DK-s Gréczy Zsoltnak korábban voltak arra irányuló megjegyzései, hogy a koronavírus által okozott károkért a kormány felelősségét kell hangsúlyozni és így lehet esély a kormánybuktatásra. Közösségi oldalán azt írta: a mai naptól minden késő buszért, minden hiányzó gyógyszerért, maszkért, védőfelszerelés híján megbetegedő orvosért és ápolóért, minden elvesztett állásért, bedőlt vállalkozásért, kenyér- gyümölcs- és húsdrágulásért Orbán Viktor lesz a hibás.

A momentumos Donáth Anna pedig az első fertőzöttek megjelenésekor azon kesergett, hogy irániak voltak az első betegek, mert szerinte ez a miniszterelnöknek jelentett politikai előnyt.

Korábban Gulyás Gergely a Miniszterelnökséget vezető miniszter arról beszélt, hogy a reakciókból az látszik, az ellenzék a vírusnak drukkol. A kormány érthetetlenül állt az ellenzéki politikusok viselkedése előtt, Orbán Viktor miniszterelnök a Parlamentben kijelentette: a kormány meg fog küzdeni a vírussal, az ellenzék támogatása nélkül is.

(Nagy Orsolya,  magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Jeszenszky Zsolt is teljesítette a “Gurmai Zita kihívást”! – Videó

Íme a nyílt társadalom! Belgium összeomlott – Allahozva rugdossák a rendőröket, ők meg hagyják – Videó