in ,

DÖBBENET – Csárdi Antal, a belvárosiak helyett a bevándorlók pártján

No komment

Csárdi Antal, a belvárosiak helyett a bevándorlók pártján

Csárdi Antal az LMP képviselőjelöltje a bevándorlás pártján áll. Csárdi Antalnak, amikor lehetősége volt rá, a magyar emberekkel szemben mindig a bevándorlók oldalára állt. Nézzünk egy pár példát.

Csárdi Antal kijelentette, hogy az ország védelmére épített kerítés nem jó megoldás és az nem fogja megállítani a bevándorlókat.

Az LMP folyamatosan ellenezte a határzár megépítését és gáncsolt minden olyan intézkedést, mely a bevándorlás megállítását célozta.

 

Az LMP nem szavazta meg a kötelező betelepítési kvóta elleni alaptörvénymódosítást.

Csárdi Antal pedig nem szavazta meg a budapesti közgyűlésben azt a határozatot, mellyel Budapest elutasította a kötelező betelepítési kvótát. Az LMP jelöltje nyilván azért nem szavazott igennel, mert maga is egyetért a bevándorlással.

Ezzel szemben Brüsszelben az LMP európai parlamenti képviselője rendre megszavazta a kötelező betelepítési kvótát.

Azt is elmondta, hogy a bevándorlási válság csak a kvótával oldható meg. Ha az LMP-n múlna, Magyarországra több tízezer migránst telepítenének Nyugat-Európából.

 

Nem véletlenül szerepel az LMP programjában, hogy össze kell írni az üresen álló lakásállományt. Ezekbe a lakásokba akarja ugyanis az LMP a migránsokat költöztetni.

Ha ezek a tervek megvalósulnak, akkor gyökeresen fog megváltozni az a Budapest és az a Belváros, melyet megismertünk és szeretünk.

 

mindenszo.hu

 

 

Kiderült: Szabó Tímea és pártja valóban a bevándorlás oldalán áll

AGYRÉM – Szabó Szabolcs Csepelen és Soroksáron kezdené a migránsok betelepítését