in , ,

Deutsch: Verhofstadt tőről metszett magyargyűlölő, az EU családon belüli erőszakot követ el

Szó sincs arról, hogy az európai értékek védelmében lépnének fel, jelentette ki a Fidesz politikusa.

„Családon belüli erőszakot követ el” az Európai Unió akkor, amikor továbbra is visszatartja a hazánknak járó forrásokat Deutsch Tamás szerint. A Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában arról beszélt, Brüsszelnek nem a Budapest által tett 17 vállalás teljesítésével, vagy a jogállamisággal van gondja, hanem azzal, hogy a bevándorlással, a szankciókkal és a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban hazánk nem hajlandó elfogadni a brüsszeli bürokrácia erőszakos törekvéseit. 

A politikus a műsorban kifejtette,

szó sincs arról, amit évek óta hazudik a brüsszeli bürokrácia, hogy az európai értékek és a demokrácia védelme miatt lép fel

a lengyelekkel, a magyarokkal, a románokkal, a bolgárokkal és a horvátokkal szemben, mert probléma van a jogállamisággal. Ehelyett arról van szó, hogy mindaddig, amíg ezek az országok nem engednek, amíg a brüsszeli bürokrácia nem tudja rájuk erőltetni az akaratát, addig ezeket az országokat – elsősorban Lengyelországot és Magyarországot – Brüsszel büntetni fogja – idézi a Magyar Nemzet.

Deutsch Tamás szerint arról van szó, hogy egy politikai közösség követ el családon belüli erőszakot, ami az egyik legdurvább bűncselekmény. Hangsúlyozta, a brüsszeli bürokraták mindenképp rá akarják kényszeríteni akaratukat a magyar emberekre olyan kérdésekben is, amelyben a magyar társadalomban párthovatartozástól függetlenül konszenzus alakult ki.

Példaként említette az illegális migrációt. Mint mondta, ebben a kérdésben a magyarok 85-90 százaléka egyetért, nemet mond az illegális migrációra, valamint fenntartaná a gyermekvédelmi törvényt és elutasítja a szankciós politikát.

Deutsch Tamás szerint megdöbbentő, hogy az Európai Parlament egyik szocialista alelnökének lakásán hatszázezer eurónyi kenőpénzt találtak a belga rendőrök.

Az a kép rajzolódik ki, hogy az európai baloldal rendszerszintűen, az Európai Unión kívülről hihetetlenül nagy összegeket kap, hol dollárban, hol euróban. Láthatóan Európán kívüli érdekcsoportok finanszírozzák őket”

– fogalmazott.

Guy Verhofstadt megjegyzéseit kommentálva a Fidesz politikusa arról beszélt,

Túl a vérlázító tartalmon, ismét jelét adta, hogy tőről metszett magyargyűlölő”. 

Mindezt arra reagálva jelentette ki, hogy a belga liberális politikus korábban azt követelte, valahányszor hazánk ellenkezik az Unióval, el kell venni a nekünk járó forrásokat.

 

 

(mandiner.hu)

 

  

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

„Helló, blökik!” – Orbán Viktor állateledelt adományozott karácsonyra (videó)

Nyílt levél a bolgár Dobrevának! Fejezd be a hergelést, uszítást!