in , ,

Deutsch Tamás rendkívüli nyílt levele az Európai Parlament elnökének

A Fidesz Európai Parlamenti Képviselőcsoportjának vezetője levelet írt az Európai Parlament elnökének, Roberta Metsolának Katarina Barley EP-alelnök újabb Magyarország-ellenes ámokfutása miatt

A Fidesz Európai Parlamenti Képviselőcsoportjának vezetője levelet írt az Európai Parlament elnökének, Roberta Metsolának Katarina Barley EP-alelnök újabb Magyarország-ellenes ámokfutása miatt. A levelet, amelyet a Fidesz politikusa a Facebook-oldalán is közzétett, az alábbiakban közöljük.

 

 

 

„Tisztelt Elnök asszony!

Jelen levelemben tiltakozásunkat szeretném kifejezni Katarina Barley alelnök asszony újabb kommunikációs ámokfutása miatt.

A Tageszeitung c. lapnak adott minapi interjúban, valamint egy másik, a Tagesspiegel c. lap által szemlézett, a »The Pioneer« portálnak adott nyilatkozatában több olyan, Magyarországra illetve a magyar miniszterelnökre nézve becsmérlő és hazug kijelentést tett, amely messze túlmegy a civilizált politikai vita és egy európai parlamenti alelnöktől elvárható viselkedés keretein” – idézte fel a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője.

Tűrhetetlen és felháborító, hogy egy politikai közösség parlamentjének alelnöke ilyen módon uszítson a sajtóban a közösség egyik tagja, jelen esetben Magyarország ellen. Különösen annak fényében elfogadhatatlan mindez, hogy Barley asszony 2020 szeptemberében Lengyelország és Magyarország pénzügyi kiéheztetésére szólított fel, amelyért a mai napig nem követte meg az érintett országok polgárait

– értékelte Deutsch Tamás Katarina Barley nyilatkozatait.

 

 

„A Katarina Barley által képviselt szélsőséges magatartás megmérgezi az európai együttműködést és aláássa az Európai Parlament tekintélyét, ezért nem maradhat következmények nélkül. Volt már rá példa, hogy az Európai Parlament egy alelnöke tisztségből való visszahívását kezdeményezte annak elfogadhatatlan kijelentése miatt. Megítélésünk szerint Katarina Barley viselkedésével átlépte azt a határt, amellyel méltatlanná vált az alelnöki tisztség betöltésére. Elvárjuk, hogy Elnök asszony a Ház méltóságának megőrzése érdekében hozza meg a szükséges intézkedéseket” – zárta levelét Deutsch Tamás.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

  

 

 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Pilhál Tamás Ursuláról: az sms-es fosztogató

Megjött az ukáz odaátról – Financial Times: Az Európai Bizottságnak szigorú nyomás alatt kell tartania Magyarországot és Lengyelországot