in ,

Deutsch Tamás Jakab Pétert csicskít: Jakab a Piros Arany reklámarca, felszolgálta a pártját Gyurcsánynak

Deutsch-Jakab csörte van kibontakozóban.

Folytatódik az adok-kapok Jakab és Deutsch között.

Előzmények

Ahogy korábban is megírtuk, a Fidesz EP-képviselője a Telexnek még április elején adott egy interjút, amiben úgy fogalmazott: 

Olyan nincsen, hogy valakit, aki nem politikus megszólunk azért, mert drága karórát hord és sportautóval jár, viszont örömmel vesszük, hogy egyébként Orbán Viktort támogatja, és ez jó a pártnak. A széles nyilvánosságban a Fideszt támogató üzletemberek életvitelébe szerintem pofátlan dolog lenne beleszólni. Ami pedig a politika világát illeti, fontos önazonosnak lenni. Annál szánalmasabb dolog, mint amit most Jakab Péter művel, nem sok van. Mi lesz a következő, kiposztol egy krumplilevesreceptet Kádár elvtárs nyomán? Ez vérciki.

Erre reflektált a Jobbik elnöke:

van itt valami hosszú hajú ficsúr, Deutsch Tamás”

Ekkor a házelnök figyelmeztette Jakab Pétert. Kövér László azt mondta: „képviselő úr, mérsékelje magát, ne sértegessen olyanokat sem, akik a teremben vannak, vagy akik nincsenek itt. Szedje össze magát és kezdje újra és mérsékelje magát, különben megvonom a szót”.

Jakab visszatérve a Fidesz EP-képviselőjére úgy folytatta: „30 éve élősködik a nemzet nyakán és most arra vette a bátorságot, hogy mindenkit leprolizzon az országban, aki nem nagylábon él, mint önök”. A Jobbik elnöke – szintén Deutsch Tamásnak címezve – úgy zárta felszólalását: „kezdjen el dolgozni, mert 55 évesen még mindig pályakezdőnek lenni, az valóban vérciki”.

 

Harmadik felvonás

Van ez a tubusos Piros Arany reklámarc, úgy hívják, hogy Jakab Péter.”

– kezdi bejegyzését az EP-képviselő.„A biztos bejutó listás helyéért, a szolgálati autójáért és a hozzá dukáló szolgálati sofőrjéért cserébe sárga retro műanyag tálcán, szépen szeletelve felszolgálta a pártját Gyurcsány Ferencnek” – folytatja vélekedését Jakab munkásságáról.

 

 

 

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion: az ország egyik legkorszerűbb tűzoltó-laktanyája készült el Gyöngyösön (képek!)

Kőkemény Sajtóklub Amerika végnapjairól – Videó