in , ,

Deutsch Tamás akcióban: megállítjuk Gyurcsányt és a baloldalt Brüsszelben is

A Fidesz EP-képviselője szerint Gyurcsány Ferenc és emberei arra készülnek, hogy megakadályozzák az Európai Bizottság és Magyarország megállapodását.

Április 3-án Magyarországon sikerült megállítanunk Gyurcsányt és a baloldalt, meg fogjuk őket állítani Brüsszelben is – Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője az MTI-hez kedden eljuttatott videójában, amelyben arra reagált, hogy Dobrev Klára, a DK EP-képviselője levélben fordult az Európai Parlamenthez.

Gyurcsány napok óta arról beszél, hogy készülnek – fogalmazott Deutsch Tamás, hozzátéve: „a durváskodó és agresszív megnyilvánulásai mind arról szólnak, valamire készülnek”. Tegnap aztán kiderült,

Gyurcsány Ferenc és emberei arra készülnek, hogy megakadályozzák az Európai Bizottság és Magyarország megállapodását

– mondta. A magyar baloldal arra készül, hogy megakadályozza, hogy a magyarok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz – fogalmazott Deutsch Tamás.

„Gyurcsány Ferenc azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg az uniós forrásokat”

Tegnap ugyanis született egy levél, „no nem Tatjána írt levelet Anyeginnek, hanem Klára, Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára küldött levelet az Európai Parlamentnek és ebben a rágalmakkal teli feljelentő levélben nem kevesebbről van szó, mintsem hogy Gyurcsányék azt fejtegetik, hogy

mi magyarok továbbra se kapjuk meg a nekünk járó uniós fejlesztési pénzeket”

– mondta. A baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg az uniós forrásokat – mutatott rá Deutsch Tamás. Hozzáfűzte: „kiderült, arra készülnek, hogy minden eszközzel: hazugságokkal, rágalmakkal, hazájuk elleni áskálódással megakadályozzák, hogy a magyar polgárok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz”.

(MTI)

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

A Tordai-villa titka – Ezért kell lebontani Tordai Bence luxusvilláját – Videó

(+HELYREIGAZÍTÁS) Hoppá! Milliárdokkal rövidíthette meg a Wolt és a Foodpanda az államkasszát, a bújtatott foglalkoztatás gyanúja is felmerült – Ezekért tüntettek??????