in , ,

Debreceni akkumulátorgyár – Dömötör Csaba nagy igazsága: Dömötör Csaba: Németországban ünnepli a baloldal az új akkumulátorgyárat

Van itt egy motoszkáló furcsaság.

Van itt egy motoszkáló furcsaság. A magát zöldnek állító hazai baloldal erőszakosságig terjedő vehemenciával támadt neki a debreceni CATL akkumulátorgyár-beruházásnak. Németországi szövetségeseik és társaik (hogy a szponzor szót ne használjam) tapsolnak, amiért ugyanez a vállalat Türingiában nyitja meg első európai akksiüzemét. Abban a Türingiában, ahol zöld-szocialista koalíció kormányoz. Ott a lehető legnagyobb lelkesedéssel üdvözölték a gyárat. A zöld környezetvédelmi miniszter az engedélyezési eljárást is gyorsította, és kifejezetten „zöld akkumulátorgyárként” hivatkoznak az egészre – írja Dömötör Csaba Facebook-bejegyzésében.

A türingiai gazdasági miniszter szerint

egy ilyen megaberuházás jelentőségét egyszerűen nem lehet eléggé hangsúlyozni. Lehet, hogy éppen ennek köszönhetően történik meg végre a technológiai áttörés az elektromos mobilitásban Németországban.

Tehát, amiről azt állítják, hogy elpusztítja a környezetet Debrecenben, az a környezetvédelem zászlóshajója lehet Németországban.

 

 

Megint egyre inkább kilógicsál az ordas nagy lóláb. Nem az a bajuk, hogy akkumulátorgyár épül, hanem az, hogy Magyarországon. A hazai baloldal meg csatlakozik a kampányukhoz. Ennél már csak az lenne a durvább, ha ezért pénzt kapnának a mancsukba külföldről. Mondjuk dollárban – fejtette ki véleményét az államtitkár a Facebook-bejegyzésében.

 

 

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Trombitás Kristófnak is feltűnt, hogy az olasz Meloni egy áruló sz*rdarab

Sosem volt még ekkora bajban a baloldal – A nemzetbiztonsági részjelentés tizenhét olyan céget említ, amelyek részesültek az amerikai kampányfinanszírozásból