in , ,

Deák Dániel: a jelek szerint tehát Karácsony népszerűtlensége miatt életbe lépett Gyurcsány B-terve

Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter külön indul

A jelek szerint tehát Karácsony népszerűtlensége miatt életbe lépett Gyurcsány B-terve.

„FRISS: Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter külön indul. A jelek szerint tehát Karácsony népszerűtlensége miatt életbe lépett Gyurcsány B-terve, már nagyobb esélyt lát Dobrev Klára miniszterelnök-jelöltségére. Ez azonban már az ellenzékben maradásról szól, ahol mindenkit bedarált. Nézzük a részleteket:

Az elmúlt hetekben jelentősen csökkent Karácsony Gergely támogatottsága, már a balliberális keménymag is szembeszállt vele. Ez főként annak köszönhető, hogy a főpolgármestersége katasztrofális: a fővárost megbénítják a dugók, a köztisztaság állapota jelentősen romlott, szemmel láthatóan nincsen gazdája a városnak. Emellett Karácsony kampánya is nagyon rossz volt, hazugságspirálba került, amiből nem tudott kikecmeregni.

Gyurcsány tehát feltehetően érzékelte, hogy Karácsonnyal már nem lehet nyerni 2022-ben, ezért életbe lépett a B-terv: a saját feleségét, Dobrev Klárát látja már esélyesebbnek a miniszterelnök-jelölti posztra. Ez azonban azt is jelenti, hogy már ellenzéki szerepre készül, hiszen nagyon magas Dobrev elutasítottsága.

Ez kedvező Gyurcsánynak: leszámolt Fekete-Győrrel, Jakab Péterrel és a jelek szerint most Karácsonnyal is. Innentől kezdve nincsen semmilyen ellenállás a baloldalon belül, teljesen ő fogja uralni, neki lesz a legnagyobb frakciója a baloldalon belül.

Természetesen még mindig lehet, hogy ezt az egész cikruszt csak azért játszák el, hogy mozgósítsanak és a végén visszalép Márki-Zay, minden marad az eredetiben: Karácsony lesz a közös jelölt, aki már 17 éve Gyurcsány Ferenc lekötezezettje, neki dolgozik.”

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Philip beszólt: Karácsony Gergely maga a múlt, 17 éve szolgálja Gyurcsányt – videó

Pulai élő adásban hülyült meg a Hír Tv stúdiójában – Szerinte a migráció nem létezik – Halkó Petra felszántotta a stúdiót Pulaival – Videó