in ,

Dagad a botrány: brutális baloldali kulturális erőszak Erzsébetvárosban

Niedermüller Péter elvette a méltán híres művészeti műhely, a Molnár Antal Zeneiskola elől az iskola számára felújított, az erzsébetvárosi Damjanich utcában található épületet

A kereszténygyűlölő Niedermüller Péter elvette a méltán híres művészeti műhely, a Molnár Antal Zeneiskola elől az iskola számára felújított, az erzsébetvárosi Damjanich utcában található épületet – írja közleményében a Fidesz. 

 

 

Emlékeztetnek, ebben az iskolában tanult valamikor Kocsis Zoltán világhírű zongoraművész és Presser Gábor, a fantasztikus dalokat alkotó LGT alapítója is.

Az intézményt kifejezetten a zeneiskola számára, a zeneiskola szakmai vezetésével egyeztetve újította fel az előző, fideszes vezetésű önkormányzat, amely a szakmai elvárásoknak megfelelően, zeneszobákkal, hangszigetelt ajtókkal, ablakokkal, hangolóhelyiséggel és próbatermekkel rendelkezik. A Vattamány Zsolt által vezetett előző önkormányzat képviselő-testületének szinte minden tagja, beleértve a jelenlegi városvezetéshez tartozó képviselőket is, megszavazta, hogy az épületben a Molnár Antal Zeneiskola kapjon helyet.

 

 

ÁM EBBEN AZ ÚJ ISKOLÁBAN EGY NAPOT SEM TUDTAK ELTÖLTENI A TANÁROK ÉS A TANULÓK, MERT A BALOLDALI ÖNKORMÁNYZAT 2019 ŐSZE ÓTA NEM ADTA BIRTOKBA NEKIK, AKIK AZÓTA IS BIZONYTALANSÁGBAN ÉLNEK.

A több százmillió forintból felszerelt épületet most politikai célra használja fel az elszabadult hajóágyúként romboló DK-s vezetés. Ahelyett, hogy erzsébetvárosi művészpalánták tanulnának a nekik felújított iskolában modern, 21. századi körülmények között, most innen minden jel szerint egy kulturális álarcot viselő baloldali kampányközpont fogja mérgezni a közélet levegőjét. A Fidesz Erzsébetvárosi Szervezete felháborítónak tartja, hogy a baloldal már a látszatra sem adva építi le Erzsébetváros kulturális életét, és helyette balos haveroknak játssza át az oktatást szolgálni hivatott intézményt.

A Fidesz felszólítja Niedermüller Pétert, hogy haladéktalanul adjon hasonló felszereltségű és kialakítású épületet a zeneiskola számára, ahova az a 600 növendék, akiktől ma az épületet elvette, beköltözhet.

A Fidesz vizsgálja, hogy milyen jogszabályt sértett a Niedermüller-féle politikai rablóbanda a pályáztatás során, és magyarázatot vár arra a botrányt botrányra halmozó baloldali vezetéstől – beleértve a mindenhez bólogató Momentumot is-, hogy a baloldal választási ígéreteit megszegve honnan veszi a bátorságot Erzsébetváros zenei közösségének a lenézésére és arcul csapására.

(origo.hu)

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ha ők sírnak, mi ünneplünk – Sírnak a libernyákok: Hont Bandi otthagyta a HVG-t – Béke poraira

Bravó! Csaknem másfél millió munkahely szűnne meg Amerikában Hugyosjózsi minimálbér reformja miatt