in ,

Cserdi polgármestere is felszállt a szopórollerre – Ráadásul az index.hu szopatta be

Cáfolta a Hír Televíziót az Index pénteki cikke

Sejtettük, hogy kamu az egész, ezért nem is adtunk erről az „esetről” hírt, hanem kényelmesen megvártuk, míg kiderül a hazugság (mindenszo.hu szerkesztőség)

 

A Hír TV Privátszféra című műsorának Facebook-bejegyzésével ellentétben semmilyen inzultus nem érte Bogdán Lászlót (képünkön), Cserdi polgármesterét a szeptember 25-én szervezett nyilvános fórumon – leplezte le a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Index a szintén az oligarchához köthető televíziót. Utóbbi szerint Bogdán Lászlót a Roma Parlament által szervezett fórumon „távozásakor hátulról megrugdosták és leköpték”.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A fórum résztvevői közül azonban többen is azt állították, az esemény békésen zajlott, nyoma sem volt agressziónak. Az egyik nyilatkozó szerint a polgármester jelezte, hogy sietnie kell, mert megy Kálmán Olga műsorába a Hír TV-be, a műsorban azonban már egy szóval sem említette, hogy korábban leköpték és megrugdosták.

Az egyik szervező, Horváth Aladár, a Roma Parlament egyesület elnöke Indexnek adott válaszából az is kiderült, hogy Bogdánt hárman kísérték ki egészen a taxiig, és nem történt semmilyen inzultus, békésen váltak el. Horváth hozzátette: a rendezvényükön nem esett szó a menekültkérdésről, miközben több híradás az állítólagos leköpését és megrúgását ezzel hozza összefüggésbe.

Horváth azt sem érti, hogyha valóban ez történt, akkor Bogdán miért nem jelezte a szervezőknek, illetve miért nem tett feljelentést az ügyben – fejtette ki a hírportálnak. Hangsúlyozta, ha a polgármester – akivel azóta sem sikerült felvennie a kapcsolatot – nem tisztázza a történteket, akkor megteszi a jogi lépéseket, mert az esemény és az azon részt vevők jó hírnevét sérti Bogdán és a Hír TV állítása.

Az eseményről szóló tudósítás október 3-án került ki a Facebookra, amikor az egyik hozzászóló, Konok Péter történész ezt írta: „Bogdán Laci elme-
sélte nekem: kifelé menet leköpködték és megrugdosták.” A hozzászóló tehát Bogdántól hallotta a történetet – hívta fel a figyelmet a hírportál. Ehhez hasonlóan Péterfi Judit, a Privátszféra műsorvezetője is Bogdán elmondása alapján ismerte meg a történetet, az Index információi szerint ugyanis a Hír TV nem volt végig jelen a fórumon, így a polgármester távozásakor

 

(magyaridok.hu, Szilágyi Anna)

Nyílt levél Lovasi „kibaszottul utálom a Fideszt” Andrásnak

Két apróság a MOMENTUM-tól: Bevezetné az ingatlanadót, és megszűntetné a határvédelmet