in ,

Bűnözőkkel veszi magát körül Pszicho Peti? Négy évet ült fegyházban a Magyar Péter mellett feltűnt nő + Most akkor pártot vagy bűnszervezetet épít Peti?

A Metropol információi szerint egy piramisjátékot üzemeltetett S. Mária, négy évet ült a legsúlyosabb büntetésvégrehajtási intézményben, fegyházban.

A Metropol arról írt hétfőn, hogy S. Mária – aki feltűnt Magyar Péter, a Talpra Magyarok! mozgalom vezetője, a Tisztelet és Szabadság Párt alelnöke mellett –, egy, a lap birtokába került jogerős ítélet indoklása szerint bűnszervezetben követett el folytatólagos csalássorozatot és magánokirat-hamisítást éveken keresztül. S. Mária a bűnszervezet fontos tagjaként kapott 4 éves fegyházbüntetést.”

Sájer Mária bíróság
A Metropol által lehozott dokumentum

A Talpra Magyarok sajtóirodáját mi is megkerestük, megkérdeztük, hogy tudnak-e a cikkről és mit szólnak hozzá. Illetve hogy milyen szerepet tölt be S. Mária a talpra magyarok közösségénél, valamint tudtak-e az ítéletről. Amint kapunk válaszokat, azokkal frissítjük a cikket. A portál ugyanis azt írta, S. Mária gazdasági ügyekre is ráláthat.

Sájer Mária

(Mandi)

 

Mindenszo.hu kommentár: most akkor bűnszervezetet vagy pártot épít Pszicho Peti? 

 

  

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Nyílt levél a Mandiner.hu-nak és a Hír Tv-nek: az nem Harkiv, hanem Harkov! Mi nem ukránok vagyunk!

Biztos, hogy jól van ez így??? Ezekben a kerületekben dönthetnek a külföldiek a polgármesteri szék sorsáról