in ,

Bukás előtt Maki – Klári már be van készítve – Csere lesz?

Valami készül

Valami készül. Forrong a Moslék, lötyög, ha úgy tetszik. Sivalkodnak, mert Maki Zaj elszabadult, mint egy hajóágyú. Le akarják cserélni.

 

60 nappal a választások előtt azonban ez óriási arcvesztéssel járna. Hatalmas arcvesztéssel. Fogalma sincs a Mosléknak, hogy mit tegyen. Ha leváltják, arcot veszítenek, ha marad, Makimajom tovább rombol, ki tudja még mire képes? Még a saját szavazóik nagy része is úgy utálja Makit, mint a szart. Nehéz ügy ez, elvtársak. Nehéz ügy.

 

Reméljük a választásokig így fognak vergődni.

Ha kicsit jobban ráközelítünk a Moslék politikai mozgásaira, Klárika mégiscsak hazajött valamiért. Persze, most azt állítja, nem venné át a parlamenti mandátumát, menne vissza Brüsszelbe (mehetne már most is, addig sem látjuk azt a tohonya testét), nem itthon politizálna, külföldön hazaárulna, ahogy szokott. DE! Biztos, hogy igazat mond? Mi van, ha csak altat? Mi van, ha tényleg jön egy hirtelen csere? A Fidesz fel van erre készülve? Mondjuk ez a trampli sem annyira népszerű, de talán a baloldal szavazók jobban rezonálnának rá (rezonáljon az, akinek hat anyja van!). Az pedig már megint másik kérdés, hogy az aljas hazugságaira, és az elviselhetetlen rikácsolására melyik bizonytalan szavazó kíváncsi: nem sokan harapnának rá.

 

A bolgár nő mindenesetre itt glasszál az utcákon, ki tudja, mire készül….

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Mi csak ezzel a fotóval válaszolunk Orbán Viktor moszkvai látogatása kapcsán a liberális sivalkodóknak!

Íme Mártha Imre floridai (!) „KIS MÉRETŰ, TÁRSASHÁZI LAKÁSA”