in ,

Budai Gyula üzent Fegyőrnek: nyúlbéla!

Az a Fekete-Győr (Nyúlbéla András) lett a Momentum miniszterelnök-jelöltje

Budai Gyula 2017.03.24. Fotó: Horváth Péter Gyula
Nyúlbéla…😂
Az a Fekete-Győr (Nyúlbéla András) lett a Momentum miniszterelnök-jelöltje, aki mindenkit (Orbán Viktort, Rogán Antalt és gondolom engem is) börtönbe akar juttatni!😂
Nem értem “Nyúlbélát”, miért nem kezdi a sort a baloldal vezérével és egyben főnökével, Gyurcsány Ferenccel, vagy a költségvetési csaló, bűnöző Czeglédy Csabával, avagy a jogellenes pénzügyi tevékenységet folytató Dobrev Klárával?! Illetve ott van még az MSZP-s cigarettacsempész Legény Zsolt is!
Ne feledkezzünk el a kábítószeres Lackner Csabáról (MSZP), az ingatlan-panamától bűzlő kispesti MSZP-s polgármesterről, Gajdáról, vagy ott van az áramlopásban segédkező, DK-s erzsébetvárosi polgármester, Niedermüller Péter is!
Na kedves “Nyúlbéla” Fekete-Győr András, itt van a lista azokról akikkel összeálltál, a barátaidról, a szövetségeseidről és lehet kezdeni az elszámoltatást, persze csak akkor, ha elég bátor vagy és nem vagy Nyúlbéla!😂 (Úgy látom a volt Fideszesből “Momentumossá” lett Hadházy nem elég bátor.)
Én pedig bátorításként a mai napon elküldöm neked azokat a dokumentumokat, amelyek főnököd, Gyurcsány Ferenc feleségének, Dobrev Klárának és a bűnöző Czeglédy fiktív kölcsönszerződéseit tartalmazza.
Izgalmas olvasmány lesz!
Ha mégsem vagy “Nyúlbéla”, akkor kérd meg Cseh Katalint, hogy lobbizzon azért is, hogy az OLAF indítson vizsgálatot az ALTUS (tudod ez a főnököd Gyurcsány cége) által Czeglédynek adott európai uniós források ügyében is!
Sok sikert, jó munkát és ne legyél “Nyúlbéla”! – írja Budai Gyula a közösségi oldalán.

mindenszo.hu

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Teljes káosz Szlovákiában: háborús helyzet a szlovákiai kórházakban, nem mindenki kaphat esélyt a túlélésre

Parizer koalíció – Szabó Tímea 1 millió 782 ezer forintot keres havonta, de úgy csinál, mint egy melós, akinek csak parizerre telik