in , ,

Brutális cenzúra Németországban – Letiltották Kovács Zoltán válaszát

Döbbenetes tempó: nem reagálhatott a magyar államtitkár

Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára hivatalos közösségi oldalára felkerült bejegyzésben számol be arról, hogy a német Der Tagesspiegel múlt héten megjelent cikkében Judith Langowski és Jonas Bickelmann arról értekeztek, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ahelyett, hogy a hatékony védekezésre koncentrálna, ideológiai célok megvalósítására használja fel a vírus adta körülményeket.

Kovács Zoltán felidézi, hogy lehetőséget kért az újságtól egy válaszcikk publikálására, de azt a választ kapta, hogy „erre most nincs lehetőség sem az online, sem a nyomtatott kiadásban”. Langowski hozzátette, hogy legközelebb „szívesen” beszélget Kovács Zoltánnal, ha újra foglalkoznak a témával.

 

„Milyen nagylelkű, nem?” – teszi fel a költői kérdést a bejegyzésben az államtitkár.

Kovács Zoltán válaszában azokra a tényekre szerette volna felhívni a figyelmet, amelyeket oly előszeretettel hagynak figyelmen kívül:

  • A magyar kormány soha nem kapott „korlátlan hatalmat”, a rendkívüli rendelkezések nem örökre szóltak, azok megszűntek, amint a vírushelyzet megengedte, és az Országgyűlés is úgy szavazott.
  • A koronavírus-törvénynek köszönhetően az egészségügy fel tudott készülni arra, hogy mindenki megkaphassa a megfelelő ellátást, ha elkapja a vírust. A rendelkezéseknek köszönhetően Magyarország a világ 25 legjobban védekező országa közé tartozik.
  • A nemzeti konzultáció is – amelyet több, mint 1,7 millió magyar töltött ki – megmutatta, hogy amellett, hogy a vírus elleni védekezés a legfőbb prioritás, az országot újra kell indítani.

„Nem szabad csodálkozni azon, hogy a Magyarországgal kapcsolatos vita ennyire tényszerűen téves és szomorúan elfogult, ha az »újságírók« nem hajlandóak még meghallgatni sem a másik oldalt” – írja a Facebook-bejegyzésben Kovács Zoltán államtitkár.

Patrióta politikánk miatt támad minket a liberális fősodor

– Magyarország és barátja, Lengyelország „a liberális ideológiai véleményelnyomással” szembeni együttes fellépés érdekében közös összehasonlító jogi intézetet hoz létre – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn, miután fogadta lengyel kollégáját, Zbigniew Raut. Szijjártó Péter azt mondta: a nemzeti érdeket egyértelműen előtérbe helyező, keresztény alapokon politizáló két patrióta kabinet politikája sokszor megemészthetetlen a „nemzetközi liberális fősodornak”, amely ezért folyamatosan támadja a két országot. – A közös jogi intézet „a kellő jogi biztonságot, bázist és tudást fogja felhalmozni a liberális ideológiai véleményelnyomással szemben” – emelte ki.

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Pilhál újabb véleménye a románpárti Fegyőrről

Trump lemosta a demens Bident a vitában – Videó