in

BRÉKING! – Választási csalás: kihúzták a szavazólapokról a fideszes jelöltet

Egy érintett rendkívüli esetről számolt be

Kövér László pár nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy az ellenzék végső elkeseredettségében választási csalásokkal próbálja megbuktatni a kormányt.

Fritz Tamás az alábbi választási csalásról számolt be.

Budapest 1. számú választókerületében szavaztak a családjával (Újpesten), és a felesége vette észre, hogy az egyéni jelölteknél ki van húzva a Fidesz-KDNP-s jelölt neve, dr. Zsigmond Barna Pálé! Miközben természetesen nem lépett vissza a fideszes jelölt! Egy másik, kicsiny pártocska jelöltje lépett vissza, de az ő nevét nem húzták ki!

A hibát természetesen jelezték, le is állították a szavazást, s kiderült, hogy addig kb. 30 hibás szavazólapot töltöttek ki választópolgárok.

Kértem, hogy vegyék mindezt jegyzőkönyvbe, s kérjenek új szavazólapokat, már csak azért is, mert azt mondták, hogy már csak 600 jó, hibátlan szavazólapjuk van, a többi hibás, tehát új szavazólapokra van szükségük! Mi még kaptunk jó szavazólapokat, leszavaztunk, hazamentünk és most, néhány perccel ezelőtt mindezt telefonon jeleztem az Országos Választási Irodának. Kértem, hogy figyeljék a választókerületet, mert ha harminc hibás szavazólap volt, akkor ez más szavazókörben is előfordulhat! Akár 30 szavazaton is múlhat a választás!

Az érintett megjegyzi:

MICSODA VÉLETLEN, hogy éppen a fideszes jelöltet húzták ki egy másik jelölt helyett! Micsoda véletlen! Nagyon figyeljünk oda!! Bármi megtörténhet!”

(Oláh Gellért, 888.hu)

Így állt talpra Magyarország az elmúlt 8 évben

Karácsony Gergely ne fenyegesse se a választási szerveket se pedig a köztársasági elnököt!