in ,

BRÉKING! – Újabb részletek a titkos Jobbik-LMP találkozóról (képek)

A Ripost most újabb fotókat közölt a múlt pénteki titkos megbeszélésekről.

Éjszaka, titokban találkoztak Simicska Lajos főemberei Hadházy Ákossal

 

Schlett Csaba, a Magyar Nemzet főszerkesztője és Faragó Csaba, Simicska Lajos legfőbb bizalmasa legnagyobb titokban, szinte krimibe illő körülmények között találkozott Hadházy Ákossal, az LMP képviselőjével és Vona Gáborral, a Jobbik elnökével. A Ripost most újabb fotókat közölt a múlt pénteki titkos megbeszélésekről. A megbeszélések témája az volt, hogyan vehetné át Simicska Lajos a Jobbikhoz hasonlóan az LMP irányítását.

 

Valóságos sokként érte az LMP tagságát, hogy a milliárdos Simicska Lajos utasítására a párt társelnöke, Hadházy Ákos a napokban már a Simicska-klán csúcsvezetőivel egyeztetett. Atalálkozóra konspiratív körülmények között egy dunai hajón került sormúlt pénteken késő este, a Szent István Park közelében.

A Ripost értesülése szerint az elsődleges téma az LMP finanszírozása, anyagi támogatása volt, de szóba került az is, hogy a Simicska-média hogyan dolgozza majd meg a közvéleményt a párt érdekében.

Schlett Csaba is részt vett a titkos találkozón (FORRÁS: RIPOST)

A Simicska-klán részéről két főtárgyalót küldtek az LMP-s szövetség nyélbeütésére, a közelmúltban a Magyar Nemzet nyakára ültetett Schlett Csabát és Faragó Csabát, a milliárdos másik régi bizalmi emberét, az ÁPV ZRT. és az MVM korábbi vezetőjét.Ők a titkos tárgyalásokon azt részletezték, hogy az LMP támogatására és irányítására a Jobbik-szisztémához hasonlóan, tehát lényegében kézi vezérléssel kerülhet csak sor– írta a Ripost.

Elsőként az Origo hozta nyilvánosságra, hogy Hadházy, a párt társelnöke már hosszú ideje egyeztet Simicska Lajossal és fiával. Nem sokkal később az információt Facebook-oldalán kénytelen-kelletlen maga Hadházy is elismerte.

Faragó Csaba, Simicska Lajos legfőbb bizalmasa is egyengeti a Jobbik-LMP titkos paktumot (FORRÁS: RIPOST)

Az LMP-ben korábban alig néhányan tudhattak csak arról, hogy Hadházy a Simicska-klán összekötője, aki a Jobbikkal való lehető legszorosabb pártszövetséget készíti elő. Az új fejlemények a tagság döntő része számára egyértelműen azt jelentik, hogyaz LMP feladja önállóságát, és a Jobbikhoz hasonlóan a milliárdos kézi vezérléssel irányított politikai alakulata lesz.Ezért hívták meg a találkozóra Vona Gábort is, aki saját tapasztalatai alapján részletezte miképpen működik a Simicska-féle pártirányítás.

Hadházy Ákos egyedül, titokban távozott a titkos találkozóról (FORRÁS: RIPOST)

Csicskapárt lettünk mi is! – mondhatják most elkeseredetten azok, akik még megvannak az LMP alapítói közül. A párt korábban gyakran élesen bírálta Simicska politikai és gazdasági tevékenységét, módszereit, ráadásul eddig alapértéknek tekintették a függetlenséget. Széles körben terjed a vélemény, Hadházy Ákost korábban Simicskáék küldték a pártba, hogy előkészítsen egy ilyesfajta hatalomátvételt. Sokan politikai puccsnak minősítik a történteket, és puccsistának tartják Hadházy Ákost.
(origo.hu)

Egy elhallgatott hír! – (videó) Tüntetés Drezdában, Merkel ellen (2018.01.22.)

BOTRÁNY – A HVG olvasói „Orbán Viktor temetésére” szeretnének elmenni – Mindezt Tőkéczki László temetésével kapcsolatos hírre reagálták az olvasók a HVG hasábjain