in , , ,

Több százan indultak el a déli határunk felé! És már oda is értek. Balhé lesz….hatalmas rendőri készültség a magyar oldalon!

Elindultak a szerb oldalon tartózkodó illegális bevándorlók a magyar határ felé. Legalább háromszázan lehetnek a menetben – közölte csütörtök délután az M1 Híradója.

Frissítés: Most értek oda a határhoz!

Néhány friss kép!

 

 


 

 

A migránsok szervezkednek Magyarország déli határának túloldalán. Azt akarják elérni, hogy Magyarország átengedje őket a határon.

Íme az első élő képek az M1 tudósításaiból:

(Képek és szöveg: hirado.hu)

 

Az M1 helyszíni tudósítója elmondta: eredetileg az volt a terv, hogy este Szabadkán gyülekeznek majd a migránsok, és pénteken hajnalban indulnak el a tompai határátkelő felé. A forgatókönyv azért változott, mert már szerda este több mint háromszáz migráns gyűlt össze a közeli Szabadka melletti erdős térségben.

A migránsok azt mondják békésen fognak demonstrálni a magyar határnál. A békés demonstrációra már egy hirdetményben is felhívták a migránsok figyelmét, megtiltották számukra a vandalizmust és az egyéb erőszakos viselkedést. Az M1 tudósítója szerint ezt egyelőre be is tartják az illegális bevándorlók.

Hozzátette, a migránsok elmondása szerint nem akarnak áttörni a tompai határon, csak azt szeretnék elérni, hogy Magyarországon keresztül haladhassanak tovább Nyugat-Európa fele.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Jön! Jön! Jön! Új rovat a Minden Szónál: A hét agyhalottja

Szakértő: A módosított NAT vállaltan hazafias, gyerekközpontú és 21. századi