in , ,

Bréking! Terrortámadás Glasgowban! 3 halott – Videó

Késeléses támadás történt péntek délután Glasgowban.

Késeléses támadás történt péntek délután Glasgowban. Hivatalosan meg nem erősített médiaértesülések szerint a támadásban hárman meghaltak. A sérültek között van egy rendőr is, akit kórházba szállítottak. A BBC közszolgálati médiatársaság helyszíni beszámolója szerint a tettest a nagy erőkkel kivonult rendőrség a helyszínen agyonlőtte.

Az előzetes értesülések szerint az incidens a legnagyobb skóciai város egyik szállodájában történt. Médiaértesülések szerint a szállodát jelenleg menedékkérők elszállásolására használják. Steve Johnson, a Police Scotland főparancsnok-helyettese a Twitteren közzétett beszámolójában megerősítette azt is, hogy a sérültek között van egy rendőr, akit kórházba szállítottak. Hivatalosan meg nem erősített médiaértesülések szerint a támadásban hárman meghaltak.

 

 

A skóciai rendőrség hivatalosan azt közölte, hogy ellenőrzése alá vonta a helyzetet és a lakosságot ebből az incidensből adódóan további veszély nem fenyegeti. A rendőrség az agyonlőtt gyanúsítotton túl mást nem keres az incidenssel kapcsolatban.

 

https://twitter.com/i/status/1276499763475726336

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Na, ezért van 3%-on az MSZP! Itt van minden részlet!

Bayer Zsolt kőkemény véleménye László Imre DK-s polgármester vállalhatatlan kijelentéseiről