in ,

BRÉKING – Pofán veréssel, torok elvágással fenyegetőzött a momentumos ácsi polgármester (videó)

Döbbenet


A választási kampányban az ellenzéki média szinte sztárolta a már több pártot is megjárt, éppen Momentumos roma politikust, mint a hazai cigányság felemelőjét, megmentőjét. Lakatos Béla második ciklusos ácsi polgármester valódi arca messze nem ilyen. Szinte mindenki retteg a kétmázsás, agresszív, indulatos embertől, aki válogatott durvaságokkal illeti, fenyegeti azokat, akik nem tesznek a kedvére.

Egy videó felvétel és egy hangfelvétel is a birtokunkba került. Az egyiken a település iskolájának tanáraival ordít minősíthetetlen hangon, egyiküknek azt mondja, „majd ha pofán vágja, az lesz minősítés”. A hanganyag pedig az egyik testületi ülésen készült, ahová meghallgatásra érkezett egy ácsi asszony, akinek a feje felől úgy adták el az önkormányzati lakást, hogy bár elővételi joga lett volna, ettől megfosztották. A nőnek Lakatos Béla azt üvölti, hogy „el lesz vágva a torka”.
(pestisracok.hu)

Így bénította meg egy kacsacsalád a forgalmat a Parlamentnél! (videó)

Az ország „legnagyobb baja” – Megszólalt annak a fiúnak az apja, aki megölt egy szurikátát Kecskeméten + mindenszo.hu kommentár