in , ,

BRÉKING! – Migránsokat akart telepíteni Budapestre az MSZP-s Kunhalmi – Videóval!

Migránsokat akart Budapestre telepíteni az MSZP-s Kunhalmi Ágnes – derül ki a politikus Facebook-bejegyzéséből. Kunhalmi szerint a bevándorlás álprobléma, valamint „fideszes hiszti”.

Migránsokat akart Budapestre telepíteni az MSZP-s Kunhalmi Ágnes – derül ki a politikus Facebook-bejegyzéséből. Kunhalmi szerint a bevándorlás álprobléma, valamint „fideszes hiszti”.

Kérlek, hogy vizsgáljuk meg a használaton kívüli önkormányzati bérlakások felajánlását a menekültek számára – írta egy zárt Facebook-csoportban Kunhalmi Ágnes az MSZP budapesti elnöke, aki jelenleg a biztos befutó negyedik helyen tanyázik az MSZP és a Párbeszéd közös választási listáján.

Kunhalmi 2015. július 14-én írta az ominózus posztot, akkor, amikor naponta migránsok ezrei ostromolták a déli határt, a Keleti pályaudvar pedig leginkább egy menekülttáborra emlékeztetett. Az MSZP-s bejegyzése persze annak fényében nem meglepő, hogy már hetekkel korábban sajtótájékoztatót tartott a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt, ahol egy kordont húzott fel – utalva az akkor még csak a tervekben létező déli határzárra – és a következőket mondta:

– Ma a bevándorlással kapcsolatban nincs érdemi problémája Magyarországnak. Ez egy álprobléma, nem létezik, ez a Fidesz által generált hiszti és műbalhé – mondta Kunhalmi 2015. június 18-án. Nem sokkal korábban jelentette be a kormány, hogy mivel az év első öt hónapjában ötvenezer illegális bevándorló érkezett Magyarországra, kerítést emel a déli határon. Erre válaszul húzott kordont a Fidesz-székház elé Kunhalmi és nevezte álproblémának a helyzetet.

 

Kunhalmi ezután meggondolhatta magát, mert az általa nem létező problémának tartott helyzetre később megoldást keresett. No nem az illegális migráció megállítására vagy a határok és az ország, így végső soron Európa megvédésére gondolt, hanem arra, hogyan lehetne használaton kívüli önkormányzati bérlakásokba bevándorlókat telepíteni.

Kunhalmi lakásokat szerzett volna egy “álproblémához” MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Az eddig eltitkolt Facebook-bejegyzésre azután derült fény, hogy nemrég egy baloldali politikusok viselt dolgait feldolgozó Facebook-csoportnak küldött el valaki egy fényképet a posztról. Az oldal kezelői állítják: az erről szóló bejegyzést egy olyan ember küldte nekik, aki tagja volt a Kunhalmi által működtetett zárt csoportnak.

A Facebook-posztot a zárt csoport egyik tagja szivárogtathatta ki Fotó: Facebook

A fotón látható bejegyzést a Kunhalmi Ágnes adminisztrátorkodása alatt működő csoportban hárman kedvelték: Fehér Gábor, az MSZP XVIII. kerületi alapszervezetének elnöke, valamint Szaniszló Sándor és Kőrös Péter elnökségi tagok. Mint ismert: utóbbiak azok közé tartoznak, akik a XVIII. kerületi MSZP-nél a csalásért jogerősen elítélt Simon Gábor után vették át a hatalmat. Kőrös ráadásul egy – a Pesti Srácok birtokába még korábban jutott – felvétel szerint részt vett a kerületi fideszes polgármester besározásában. A PS felvételén azt mondta: „Nálunk az Ughy Attilánál mekkorát ütött, bassza meg az, hogy megírták azt, hogy csak (…) utazgattak. Foglalkozott vele az RTL, a Blikk, előtte mindegyik megkapta. Fele sem volt igaz!”

Úgy tűnik, a hazugság bevett gyakorlat a pestlőrinci szocialistáknál (is), hiszen alig néhány nappal azután, hogy Kunhalmi kiállt és rezzenéstelen arccal kamerába mondta, hogy a migráció „egy Fidesz által generált műbalhé, hiszti”, helyi emberein keresztül lakásokat akart szerezni a migránsok számára.

Ismert: ellenzéki politikusok folyamatosan uszítottak a kerítés ellen, választási győzelmük esetén pedig első dolguk lenne lebontani a határzárat.

MTI Fotó: Illyés Tibor
(Lokal.hu)

Morvai Krisztina: „Gyurcsány és bandája a Jobbik hátán akar visszakerülni a hatalomba”

Ismerjük meg az ózdi seg*be k*ró sikersztoriját, aki szerint a trágárság a magyar nyelv része (videó)