in , , ,

Bréking – Megtámadta egy migráns az Origo stábját Svédországban

Üvöltözött és fenyegetőzött egy migráns az Origo helyszínen dolgozó stábjával Svédországban

Üvöltözött és fenyegetőzött egy migráns az Origo helyszínen dolgozó stábjával Svédországban. A lap munkatársai szerint a férfi nem értette, hogy sem róla, sem üzletéről nem készül felvétel, így közvetlen közelről üvöltött, és állítólag kevésen múlt, hogy nem ütött meg senkit. Végül egy biztonsági őr elmagyarázta neki, hogy ami történik, teljesen rendben van, és hagyja dolgozni a stábot.

 

Az egész azzal kezdődött, hogy stábunk bement egy olyan üzletbe, amely Malmőnek azon a részén van, ahol kizárólag migránsok élnek. Az üzlet tulajdonosa is egy migráns férfi. Szerettünk volna felvételeket készíteni az üzletében. Először teljesen békés, sőt kifejezetten barátságos volt a hangulat.

Amikor közölte, hogy itt nem forgathatunk, természetesen tudomásul vettük, és elmentünk. A bolt előtt, vagyis közterületen, nyilvános helyen, nem a boltról készítettünk felvételeket, amikor a bolt tulajdonosa ránk támadt. Ingerülten odalépett stábunkhoz, és követelte, hogy töröljük le azokat a felvételeket, amik nem is róla vagy a boltjáról készültek. Ezt próbáltuk neki elmagyarázni, de erről tudomást sem vett. Ezután hívta a helyi biztonsági őröket

– írta az Origo, miután egy migráns megtámadta a lap Svédországban dolgozó stábját.

Az országban egyébként érthető, hogy nagy a feszültség, hiszen vasárnap tartanak történelmi jelentőségű választást, a megmérettetésben pedig a migrációt pártoló globalista erők és a nemzeti, migrációt ellenző erők csapnak össze. A PestiSrácok.hu-nak Daniel Friberg, svéd publicista elmondta: aminek szemtanúi vagyunk, nem más, mint egy 98 éve tartó, folyamatos szocialista irányítás következménye, és megvan minden esélye annak, hogy a migrációellenes, nacionalista-konzervatív párt kerekedik felül. Bárhogy is lesz, a jobboldal csak jól jöhet ki belőle, hiszen egy újabb baloldali, migrációt támogató kormány összetákolása esetén is csak a nemzeti erők népszerűsége nő majd, ez pedig előbb-utóbb a konzervatívok hatalomra kerüléséhez vezet.

Forrás: Origo; Fotó: MTI/AP/Michael Probs

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Lefejezéssel fenyegetik a svéd bevándorlásellenes párt (SD) vezetőjét

Afrikai “agysebészek” Európába telepítését szervezi Macron