in

Bréking: Levente kezelésére 120 milliót utalt Mészáros Lőrinc – A kisfiúnak is összejött a pénz a drága gyógyszerre

Zentének 100 milliót, Leventének 120 milliót utalt Mészáros Lőrinc!

Mészáros Lőrinc 120 milliót utalt a kis Leventének, aki SMA II betegségben szenved, hasonlóképpen 700 millió forintra lenne szükség a kezeléséhez, mint az SMA I-es Zentének, akinek közadakozásból összejött a pénz, sőt, már meg is kapta a kezelést. Leventének azonban nem sok ideje van, mert csak két éves kor alatt lehet a világ legdrágább terápiáját elkezdeni egy gyereknél.

 

A Mészáros-csoport megerősítette, hogy 120 milliót átutaltak, valamint Mészáros Lőrinc adakozásra hívta fel a nagyvállalkozókat, melynek eredményeként további 200 millió összejött Levente kezelésére – írja az ATV.hu.

A cégcsoport kommunikációs igazgatója, Dr. Tóth Krisztina az ATV Híradó kérdésére elmondta, hogy tegnap elutaltak 120 millió forintot, mellyel az SMA-ban szenvedő Levente kezelését támogatják.

 

 

Miután Mészáros Lőrinc a többi nagyvállalkozót is adományozásra hívta fel, Dr. Tóth Krisztina ismeretei szerint a Duna Aszfalt Kft. további 100 millió forinttal, illetve más magyar vállalkozások összesen további 80 millióval járultak hozzá a kisfiú gyógyulásához.

Hozzátette: mindennél fontosabbnak tartják azt a példaértékű társadalmi összefogást, melynek köszönhetően rövid időn belül két SMA-betegségben szenvedő gyermek „is esélyt kapott a teljes értékű életre”.

Levente édesanyja a Facebookon tegnap azt írta, 495 millió forint, 70.962 euro és 13.074 font gyűlt össze, vagyis megvan a pénz a kisfiú gyógyítására!

 

(blikk.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Pilhál: Kórház se kell, világbajnokság se kell, magyarok sem kellenek! – ez az ellenzék „programja”

Megint nem ment a helyesírás a belpesti proliknak!