in , ,

Bréking! – Késsel támad az őt igazolgató rendőrre egy migráns Brüsszelben – Na ezzel foglalkozzon Sargentini!!!

Késsel támadt egy migráns egy őt igazoltatni készülő rendőrre a brüsszeli Északi pályaudvar közelében

Késsel támadt egy migráns egy őt igazoltatni készülő rendőrre a brüsszeli Északi pályaudvar közelében található Maximilien parkban – közölte a brüsszeli főügyészség hétfőn, hozzátéve, hogy ezt követően a rendőrök tüzet nyitottak a támadóra.

A La Libre Belgique című belga napilap információi szerint az incidens a délelőtti órákban történt, amikor a rendőrség kivonuló egységei a parkban alvó illegális bevándorlókat fel akarták ébreszteni. A tájékoztatás szerint az egyik migráns megtagadta személyazonosságának ellenőrzését és ijedtében támadt az egyik rendőrre, akit késével megsebesített az arcán. A rendőrök ekkor paprikaspray-t használtak, majd maroklőfegyverrel tüzet nyitottak a támadóra, akit a mellkasán és a combján három golyó ért.

A támadó súlyos állapotban van. A rendőr könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították – tették hozzá.

Fotó: Reuters

Mint közölték, a támadó személyazonosságát nem sikerült megállapítani, további részleteket később hoznak nyilvánosságra. Leszögezték ugyanakkor, hogy nem terrortámadás történt.

A brüsszeli Maximilien parkban és az Északi pályaudvar környékén több száz, főként fekete-afrikai – elsősorban Szudánból és Eritreából származó – illegális bevándorló táborozik évek óta.

A migránsok nem nyújtanak be menedékkérelmet Belgiumban, azt várva, hogy Nagy-Britanniába távozhassanak.

(magyaridok.hu)

FIGYELEM! – Merkel tényleg elvenné Magyarország határvédelmi jogát – videó!

Orbán Viktor parlamenti viszontválaszával becsicskította az ellenzéket