in ,

Bréking! Itt az újabb Anonymous videó: bemutatja az eladásra kínált ingatlanok listáját – Videó

Ez igen!

Csodálatos kis listával jelentkezett Anonymous a legújabb videójában.

Íme a videó, amit Deák Dániel az alábbi módon kommentál:

 

Eladásra kínált ingatlanok listáját hozta nyilvánosságra az Anonymus-maszkos alak

🔥Ma sem lesz jó napja Karácsony Gergelynek: újabb videóval jelentkezett az Anonymus, amiben közzétette a baloldali városvezetés által áruba bocsátott ingatlanok listáját, amelyekre személyre szabottan írhatták ki a pályázatokat.
👉A felvételen Bajnai Gordon harcostársa, Gansperger Gyula részletesen elmondja tárgyalópartnerének, hogy miként szerezhet meg egy fővárosi ingatlant jutalékért cserébe, Berki Zsolt közvetítésével.
👉Gansperger a későbbiekben arról beszél a felvételen, hogy a fővárosnál a jutalékos rendszerben részt vevők szándéka elsősorban a Városháza eladására irányul.
👉Mint ismert, Berki Zsolt az a személy, aki szerződést köthetett egy ingatlanos céggel a Városháza tervezett eladására, majd jelen volt azon a tárgyaláson is, amelyen Barts Balázs, a fővárosi vagyonkezelő vezetője az épület eladásáról egyeztetett.
👉A pénteki felvételen az volt hallható, hogy Barts Balázs „a Zsolt tenyeréből eszik”, és Berki úgy mozog a fővárosi vagyonkezelőnél, mintha ő lenne a vezérigazgató, hiszen valakitől felhatalmazást, mandátumot kapott.

Közzétette: Deák Dániel – 2021. november 30., kedd

 

 

 

Csodás kis botrány.

 

 

Add tovább!

Bohár Dani is kiakadt a libás Bajnain: „Beleprovokáltak egy beszélgetésbe” – ez a mondat így elhangzik Bajnai interjújában

Végre egy jó hír! Erre vártunk: úgy tűnik, tetőzött a negyedik hullám Magyarországon