in ,

BRÉKING! – Gyurcsány találkozott Czeglédyvel – Jurák Kata írása

pikáns

GYURCSÁNY TALÁLKOZOTT CZEGLÉDYVEL

Bár Czeglédy Csaba azt nyilatkozta, hogy csak hétfőn találkozik Gyurcsány Ferenccel, úgy tűnik, hogy az alatt a 24 óra alatt, amíg szabadlábon volt, mégis megejtette a DK elnökével a találkozót, persze előtte még megjárta Simicska tévéjét, ahol Kálmán Olgával diskurált.

Gyurcsány a közösségi oldalán üzen Budai Gyula fideszes képviselőnek, aki szombati sajtótájékoztatóján vetette fel, hogy Molnár Gyula MSZP-elnöknek, Karácsony Gergelynek, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének és Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének válaszolnia kell arra, hogy kapcsolatba léptek-e Czeglédy Csabával, amíg az ügyvéd szabadlábon volt.

Fotós: facebook

Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán üzente meg a választ, bár arról nem nyilatkozott, hogy miről is egyeztettek pontosan a jelentős költségvetési csalás gyanújával őrizetbe vett szocialista üdvöskével.

Gyurcsány a Facebook-oldalán még azt is közölte, hogy kormányra kerülésük esetén a szocialistáknak külön ügyészsége lenne, és akkor „az Isten kegyelmezzen Orbán Viktornak”.
(Jurák Kata, magyaridok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Egy baloldali újságíró degeneráltnak nevezte a magyarokat

LMP-s elszólás! – Ha kormányra kerülnek, megszünteti a KATA-t – Magyarul a kisvállalkozóknak annyi