in ,

Bréking! Gyurcsány és Gyurcsányné válnak!! Hanganyag!

Újabb részletek Lackner Csabától!

Egyre durvább a kispesti szoci botrány. Lenyúlás, drog, kokó, Miami luxusházak, spanyol tengerparti nyaralók, és most pár magánéleti titokra is fény derült a legújabb hanganyagokon!

A Magyar Nemzet birtokába került új hanganyagok szerint Gyurcsányék válnak, aminek egy fő oka az lehet, hogy Gyurcsány súlyosan alkoholista.

 

Lackner szerint Gyurcsány alkoholista

Lackner az egyik felvételen felfed egy „műhelytitkot” is, amit Kertész Csaba alpolgármestertől, a DK helyi elnökétől hallott. „Ő úgy látja a Gyurcsányt, ahogy a cégeinél is tette a dolgát. A Gyurcsány csak olyan dolgokba fog bele, amiből tud eredményt csinálni, tehát eléggé eredményorientált. De a 2014-es választás után majdnem széthullott a pártjuk.

 

Hogy hívják, van ez a Molnár Csabi, meg ez a volt honvédelmi miniszter csaj, ez a hülye hajú p…a, Vadai Ági, azok tartották össze a pártot, mert a Gyurcsány egy kőkemény alkoholista, ezt tudni kell. A felesége válik tőle, és a felesége azért akart kimenni az Európai Unióba, hogy minél távolabb legyen a kedves férjétől. K…vára nem számítottak arra, hogy nekik ebben a formában ez ennyire bejön”

– mesélte Lackner a DK belső viszonyairól.

 

A hangfelvételek itt hallgathatók meg:

1. A szocialisták berakják a strómanokat

Kránitz Krisztián kieséséről beszélgetnek a felek, a felvétel itt kezdődik, a megállapítás rá vonatkozik: Nem tud mit csinálni [Kránitz], mert egy tagság szavazott. Kránitz helyzetéről tér rá az egyik beszélő Szanyi Tibor esetére, aki a szocialista párt EP-képviselője volt a korábbi ciklusban, ám az MSZP pocsék tavaszi szereplése miatt kiejtette Újhelyi István.

Ezután általánosságban arról beszél Lackner Csaba, ami „sajnos a szocialista pártra igaz”, hogy az EP-képviselők a tanácsadói helyekre berakják a strómanokat, akiknek a fizetésének a 60-70 százalékát leveszik.

2. Lenyúltak az önkormányzattól 43 milliót

Egy szélhámos lenyúlt az egyik önkormányzati cégtől 43 millió forintot.

3. Gyurcsány alkoholista

4. Lackner 2014-es büntetőügye

5. Lackner a szegény emberekről

Lackner elmeséli, hogy hogyan kell kirakni rászorulókat önkormányzati lakásból. Az önkormányzati lakásokat Lakatos József újítja fel. Elhangzik, hogy a nagy befektetők érdekeit képviselik. Guzmics Zsombor embere „lehúzta” Lacknert, vagy legalábbis kihagyták egy „üzletből”.


(Mindenszo.hu, magyarnemzet.hu, hirtv.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Pilhál: Olyan nehéz fölfogni? Budapest késélen táncol! Ha Karácsony győz, el leszünk ásva!

Gyurcsány alkoholizmusáról beszél Lackner – Hanganyag!